Cos Innego DE
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
City Garnizon wystawiłbym tyle RBT ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
Ja uważam ten topic za jedną wielką kupę teorii bez praktyki
Teoretyzowac mozna sobie, w praktyce moze to wygladac zupelnie inaczej, w koncu przeciwnik tez ma mózg i tez mysli no i kosci robią swoje.
4 RBT i cannon mogą i tak nie rozjechac brety w zaden sposob, sa przeciez savy, wardy jak sie pomodli...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Teoretyzowac mozna sobie, w praktyce moze to wygladac zupelnie inaczej, w koncu przeciwnik tez ma mózg i tez mysli no i kosci robią swoje.
4 RBT i cannon mogą i tak nie rozjechac brety w zaden sposob, sa przeciez savy, wardy jak sie pomodli...
Co Ty nie powiesz... Ale tutaj teoria poparta jest praktyką, czasami najmniejszą ale zawsze. A u Ciebie to czyste gdybanie typu "to zje Żabę, poczauje 2 tury, skinki zginą od tego i siamtego"... To mija się z celem. Zagraj z jakas armią tym i wtedy oceniaj przydatnosc danej jednostki na dany typ jednostki wroga.
A ja się tak nagle jakoś obudziłem, że gdyby w jego pierwszej rozpie zamienił 2 fasty na coś sensowniejszego, to czemu nie...
Może i GarG potrafi grać, tylko słabo się sprzedaje ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
EDIT: Eee... już mi przeszło. Magia go zjedzie, o czym było pisane. Cóż GarG, próbowałem![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
EDIT: Eee... już mi przeszło. Magia go zjedzie, o czym było pisane. Cóż GarG, próbowałem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zanim pojedziesz gdzieś dalej przyjedź do nas i zaskocz nas swoimi umiejętnościami. Bo jak na razie jesteś reliktem 6 edycjiGarG pisze:To NS, ale większe Turnieje nie są w NS tylko np. w Lublinie czy w KrK
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Sa!nt juz nieSa!nt pisze:Zanim pojedziesz gdzieś dalej przyjedź do nas i zaskocz nas swoimi umiejętnościami. Bo jak na razie jesteś reliktem 6 edycjiGarG pisze:To NS, ale większe Turnieje nie są w NS tylko np. w Lublinie czy w KrK
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)