Dzisiejszy raport z Google Webmaster Tools - po jakich słowach nas szukają i znajdują:
visarcana? ziooiz? ggrono? xmissy? turbo laski (to akurat sprawdziłem, faktycznie - do tematu o Warconie linkuje )? super smoki?
Internet nie przestaje mnie zadziwiać
Jak nas widzą, tak nas... szukają :D
Jak nas widzą, tak nas... szukają :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
z ciekawości posprawdzałem te ciekawsze zapytania:
visarcana - Jerzyn ma linka do tej gierki w podpisie (i istnieje o niej temat).. a robaki lubią wszelkiego rodzaju linki, wiec pewnie BP sie jakos zalapało
ziooiz - login jednego z uzytkowników - tylko po co ktos tego szukał
ggrono - ludzie musza robic sporo literówek (podwojne G).. tylko w jednym temacie na BP pojawiło sie to słowo.
super smoki - akurat to jest mało dziwne - na BP bardzo duzo pisze sie o "super smokach"
i moj faworyt:
xmissy - to bylo ciezko znalezc.. ale slowo odnalazło sie w linku podawanym przez Haka.. a jak wiadomo linki sa najlepszym pozywieniem robaków
pozdrawiam
visarcana - Jerzyn ma linka do tej gierki w podpisie (i istnieje o niej temat).. a robaki lubią wszelkiego rodzaju linki, wiec pewnie BP sie jakos zalapało
ziooiz - login jednego z uzytkowników - tylko po co ktos tego szukał
ggrono - ludzie musza robic sporo literówek (podwojne G).. tylko w jednym temacie na BP pojawiło sie to słowo.
super smoki - akurat to jest mało dziwne - na BP bardzo duzo pisze sie o "super smokach"
i moj faworyt:
xmissy - to bylo ciezko znalezc.. ale slowo odnalazło sie w linku podawanym przez Haka.. a jak wiadomo linki sa najlepszym pozywieniem robaków
pozdrawiam
a turbo laski..?
Patrz pierwszy post.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
warcon, jasne, jasne.
to opowiesci Pysia o tym jak meksykanki wyrywal raczej tak BP podlinkowaly (;
to opowiesci Pysia o tym jak meksykanki wyrywal raczej tak BP podlinkowaly (;