Eradykator na gdańskiej Zaspie
Ja nie kumam z tymi 50 punktami bo nie wytłumaczyłeś do końca.
Chodzi mi o to czy mogę zrobić rozpę na 2200 punktów i za 50 punktów dopakować coś do herosa czyli w sumie 2250, czy też musze zrobić rozpę na 2150, żeby móc coś wykupić tym herosom?
I jeszcze jedno:
CZy mogę zrobić armię na 2245p a za 5p dopakować coś do herosa?
Chodzi mi o to czy mogę zrobić rozpę na 2200 punktów i za 50 punktów dopakować coś do herosa czyli w sumie 2250, czy też musze zrobić rozpę na 2150, żeby móc coś wykupić tym herosom?
I jeszcze jedno:
CZy mogę zrobić armię na 2245p a za 5p dopakować coś do herosa?
Nie Drwalu, jeśli dopakujesz herosa to nie możesz zwiększyć limitu pkt armii. Czyli jak nawet dopakujesz o 5 pkt (na twoim miejscu chyba bym jednak wybrał dopakowanie tego wampira ) to i tak tworzysz rospe na 2200
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
- krooliczek
- Mudżahedin
a więc tak:
robisz rozpiske na 2200
ale z wyborem następujących opcji:
-zwiększeniu limitu punktowego na przedmioty magiczne dla bohatera lub odziału
-zwiększenia ilości punktow do rozpiski
na to możesz wydac 50 pkt.
czyli np.
a) robisz lordowego wampira i wykupujesz mu przedmioty za 150 pkt, robiac rozpiske na 2200
b)robisz po porstu rozpiske na 2250
c)kupujesz vampirowi przedmioty za 115pkt, necromancerowi a 75 a rozpiske zwiększasz do 2210 pkt
d)jak sobie tylko wymyslisz
jezeli nie jestes pewnien czy dobrze rozpe zrobiles, oddaj mi ja do przejzenia przed truniejem.
houwk.
robisz rozpiske na 2200
ale z wyborem następujących opcji:
-zwiększeniu limitu punktowego na przedmioty magiczne dla bohatera lub odziału
-zwiększenia ilości punktow do rozpiski
na to możesz wydac 50 pkt.
czyli np.
a) robisz lordowego wampira i wykupujesz mu przedmioty za 150 pkt, robiac rozpiske na 2200
b)robisz po porstu rozpiske na 2250
c)kupujesz vampirowi przedmioty za 115pkt, necromancerowi a 75 a rozpiske zwiększasz do 2210 pkt
d)jak sobie tylko wymyslisz
jezeli nie jestes pewnien czy dobrze rozpe zrobiles, oddaj mi ja do przejzenia przed truniejem.
houwk.
jaki czas na bitwe?
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
skreślcie mnie z listy nie dam rady przyjechać.
Czolem. Jak sa miejsca to mnie zapiszcie.
Jakby ktos chciał to wpisujcie za mnie, bardzo mozliwe ze nie przyjade.
- krooliczek
- Mudżahedin
Dzięki wszystkim za przybycie i grę, czasami prawie do końca
Jednocześnie nie rozumiem czemu niektórzy zgłaszają się a potem kompletnie olewają sprawę - pamiętajcie że ktos zapiep.a by wam dogodne miejsce przygotować!!! Ale cóż....
No to dosyć tych smutów, oto standingi
1)Mapet
2)Lokii
3)J'J
4)Filip Szokalski
5)Jedynak
6)Kołek
7)Bigos
8)K'J
Do zobaczenia w przyszłości ;p
Jednocześnie nie rozumiem czemu niektórzy zgłaszają się a potem kompletnie olewają sprawę - pamiętajcie że ktos zapiep.a by wam dogodne miejsce przygotować!!! Ale cóż....
No to dosyć tych smutów, oto standingi
1)Mapet
2)Lokii
3)J'J
4)Filip Szokalski
5)Jedynak
6)Kołek
7)Bigos
8)K'J
Do zobaczenia w przyszłości ;p