YETI WIP by monsterstar
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- pio_eustachy
- Wałkarz
całkiem przyzwoity - ktoś się pewnie przyczepi, że troszkę za bardzo widać drybrushing, ale mi się podoba. Dokończ twarz i nogi i troszkę bardziej wycieniuj szpony w łapkach i będzie ok
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
- monsterstar
- Chuck Norris
Włąśnie ma być widać tak troche drybrushing bo on ma być taki przymrożony
No ja się przyczepiam.
Fakt, futrzasta figurka i drybrush jest na to najwygodniejszy, jednak ten wygląda zbyt jednolicie, nie widać rozjaśnień na futrze. Więc mam nadzieje że to futro właśnie niedokończone jest.
No i te ostrza... Na nich suchy pędzel o wiele słabiej wygląda.
Ogółem figurka przyzwoita, ale radziłbym Ci odchodzić od drybrusha. Jest on wygodny ale efekty nie są specjalne.
Fakt, futrzasta figurka i drybrush jest na to najwygodniejszy, jednak ten wygląda zbyt jednolicie, nie widać rozjaśnień na futrze. Więc mam nadzieje że to futro właśnie niedokończone jest.
No i te ostrza... Na nich suchy pędzel o wiele słabiej wygląda.
Ogółem figurka przyzwoita, ale radziłbym Ci odchodzić od drybrusha. Jest on wygodny ale efekty nie są specjalne.
- GraveDigger
- Chuck Norris
mi s wumie ostrza nie przeszkadzaja, sa fajne, tylko brak jakiegos cienoiwania na futerku, i twarz do wykonczenia, pazury do poprawy i te patyki chyba w ogole nie byly jeszcze ruszane. Mysle ze po skonczeniu figurka bedzie naprawde przyzwoicie sie prezetowac
- pio_eustachy
- Wałkarz
A ja sie zastanawiam, czy nie bardziej "lodowo" wyglądałyby ostrza, gdyby zamiast robić biały drybrush na niebieskim zrobił na odwrót Próbował ktoś
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
- GraveDigger
- Chuck Norris
ja nie probowalem ale wydaje mi sie ze wcale nie wygladalo by to jak lod, raczej bardzo malo naturalnie
Całkiem spoko, na wypukłych miejscach futra przydało by się jeszcze troszke jasniejszego drybrysha i ten lód na ostrzach tez zrobił bym jaśniejszy (np. bazując na kolorze Ice Blue). Mysle ze wykończony, z jakąś śniegową podstawką będzie się prezentował pierwsza klasa.