Sword of battle i kopia przy szarży

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sojowy
"Nie jestem powergamerem"

Sword of battle i kopia przy szarży

Post autor: sojowy »

Imperialny konny kapitan wyekwipowany w sword of battle i kopię ma bazową siłę 4 i 3 ataki, kopia daje +2S przy szarży, sword of battle +1Atak.
No i właśnie - czy ma cztery ataki z siłą 6, czy trzy ataki z siłą 6 lub cztery ataki z siłą 4?

ZłO

Post autor: ZłO »

jak używasz magicznej broni to nie mozesz uzywać zwykłej więc ma 4 ataki z s4 :)

Awatar użytkownika
sojowy

Dziękuje. Lekki szajzik w takim razie. Szkoda, że nie ma magicznej kopii. :)

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

ale nawet jakby była to byś nie mógł wziąć 2 magicznych broni :P
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
sojowy

Lance zamiast miecza.

Awatar użytkownika
Yawaris
Pseudoklimaciarz

Post autor: Yawaris »

Zastanawiajace czemu twoorcy nie pozwalaja na uzywanie kilku magicznych pancerzy (zbroja + tarcza) albo kilku broni (lanca do szarzy a potem magiczny miecz do walki) ale jak wiadomo gry bitewne nie maja nic wspoolnego ze zdrowym rozsadkiem i jakimkolwiek realizmem XD

ZłO

Post autor: ZłO »

Zastanawiajace czemu twoorcy nie pozwalaja na uzywanie kilku magicznych pancerzy (zbroja + tarcza) albo kilku broni (lanca do szarzy a potem magiczny miecz do walki) ale jak wiadomo gry bitewne nie maja nic wspoolnego ze zdrowym rozsadkiem i jakimkolwiek realizmem XD
a nie pozwalają?? w bretce można szarzować lancą i potem zmienić na np sword of might

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

a nie pozwalają?? w bretce można szarzować lancą i potem zmienić na np sword of might
Ponieważ twórcy uznali, że bretka ma zbyt mało darmowych bonusów :roll: .

Maciek

ODPOWIEDZ