Dark Elfy = małe szanse na turniejach?
Moderator: Yudokuno
Przy szczęściu, gdyby udało nam się zaszarżować, to egzeki.
Widocznie nie odkryłeś ich potencjału. Zarówno WE, jak i TK mają z czymś takim przewalone. Testowane nie raz i nie dwa na masterach.4 RBTs i 15 MMM's teoretycznie niszczy wszystko. W praktyce jest zupełnie inaczej. Tak naprawdę to tak złożone DE mają raczej gorzej niż lepiej. Z Bretką, WElfami czy TK po prostu płyną aż miło.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
ja bym to dał manflayersom jeszcze lepiej się będą sprawowaćSexRocket pisze:w sobote jest turniej w gorzowie i jeden ze scenariuszy przewiduje mini bonus dla wybranego oddzialu w postaci warda na 4+ i stubbornaopowiem wam jak sie wtedy egzecy sprawuja

Ze swoim frenzy to na pewno.
Vanirh: powiem ci co robie: moja pierwsza tura i salwa seria z 4RBT w organki mam nadzieje ze juz ich nie ma jak sa, to 2 tura i salwa z 4RBT w organki, ok juz ich nie ma. Ide manflyersami do przodu i strzelam, strzelam tez dalej z 4RBT. harpie i dr bez kusz oczywiscie lataja tu i tam slazani na straty dla wyzszego celu, moze uda im sie zabic obsluge dzial, ale to zludna nadzieja, moze w kocu zaslonia jakies armatki. Powiem ci ze jak nie bede chcial walczyc, a bede mial troche terenow na swojej polowie to wszystkim sie chowam i strzelam z 4 balist a na koniec zajmuje ci cwiartki. To jest teoria bardzo latwa do zastosowania w praktyce.
tak, a przeciwnik stoi i grzecznie czeka az go odstrzelisz... dwie katapy i armata wygrywaja pojedynek strzelecki z bolcami 

Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.