W gry gram tylko na konsolach ostatnio (no dobra, na PC gram w Wiedźmina

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tam się przejmujesz. Ch** im w dupe.Pawełek pisze:ale zamulacie
Masz szczęście - nie doświadczyłeś jeszcze resetów kilka razy z rzędu i innych tego typu atrakcjiYpsilanti pisze:Właśnie wygodę ma świetną moim zdaniem i nie zauważyłem, żeby system nie był stabilny
W gry gram tylko na konsolach ostatnio (no dobra, na PC gram w WiedźminaWiesza się, ale jestem na 100% pewny, że to wina gry a nie Visty
), więc mi to rybka.
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
TakLesthad pisze:Idzie ktos na koncert Korna w warszawie ?
Ale leszcz.Tomash pisze:Nowy plan treningowy na 6-tyg. cykl masowy - jest.
Trening na rozruszanie - był w niedzielę.
Zakwasy - są
Pierwszy poważny trening planu - będzie jutro.
Odżywka białkowa, kreatyna i szejker - są.
Jedziemy
Lunn pisze:następny kulturysta rośnie!
od kreatyny nie działa kuśka![]()
teraz mi jeszcze odpisz Tomaszu na moje obie wiadomości na priwie, jakoś nie dostalem odpowiedzi, a na forum jak widzę Twoja aktywność nie spadapomyśl co się stanie jak rozpuszczę plotki do mediów!
Wiedziałem, że coś poj****em.Tomash pisze:TomCio, sześciotygodniowy, a nie sześć razy w tygodniu
Spoko, jeszcze 1 strona i temat dostaje kłódkęTreevill pisze:ha ha ha ... juz to widze ... teraz przez kilka dni na topie w tym temacie bedzie "popsuta Kuśka"
Nie przemawia to do mnie. Sorry, ale jeśli mieszasz w gospodarce hormonalnej organizmu, to nie ma przebacz - muszą nastąpić głębokie i nie zawsze pożądane zmiany. Ja wiem, że Pudzian się wyraża jak człowiek i ogólnie wydaje się całkiem ogarniętym gościem, ale on nie zbudował się w pół roku jak większość osiedlowych koksów i pewnie właśnie dzięki temu (plus fizjologicznej skłonności do anabolizmu, tj. stenicznego typu budowy) jest normalnym gościem, a nie zaślinionym zwierzęciem.TomCio pisze:A od sterydów tez się kuśka nie psuje pod warunkiem, że jest odblok... przynajmniej tak mówią chłopaki z Dopingu.