Galeria Mordheim
w Warszawie: "Faber i Faber" i chyba "Stary Świat"Nibas pisze:A w Warszawie ktorys sklep sprowadza? Zapodaj info, jesli tak ;>
przepraszam ale o czym Ty do mie piszesz? jakie pojedyncze modele i do jakiej oferty?
skladasz zamowienie na konkretna czesc/model z katalogu..
okolo raz w miesiacu skladaja zamowienie.. potem tylko czekac az przyjdzie.
skladasz zamowienie na konkretna czesc/model z katalogu..
okolo raz w miesiacu skladaja zamowienie.. potem tylko czekac az przyjdzie.
moze i wywieszaja..
ale cala zaleta MO polega na tym ze to Ty konkretnie wybierasz co chcesz zeby Ci sciagneli i napewno jest to mozliwe u FiF bo juz tak zamawiałem jakies glowki do koników
ale cala zaleta MO polega na tym ze to Ty konkretnie wybierasz co chcesz zeby Ci sciagneli i napewno jest to mozliwe u FiF bo juz tak zamawiałem jakies glowki do koników
jeju.. ale namieszaliscie
Bitspudło - nie sciaga rzeczy z MO - oni sprzedaja bitsy plastikowe GW, w MO sa tylko metale. Bitsy z Bistpudla mozna odebrac u Faberów.
Zamowienia na figsy z MO mozna skladac w sklepie FiF - wybierasz sobie z katalogu co chcesz a oni to sciagaja
[proponuje pojsc i sie zapytac ]
i na tym by zakonczyl ten cudowny offtop o MO
pozdrawiam
Bitspudło - nie sciaga rzeczy z MO - oni sprzedaja bitsy plastikowe GW, w MO sa tylko metale. Bitsy z Bistpudla mozna odebrac u Faberów.
Zamowienia na figsy z MO mozna skladac w sklepie FiF - wybierasz sobie z katalogu co chcesz a oni to sciagaja
[proponuje pojsc i sie zapytac ]
i na tym by zakonczyl ten cudowny offtop o MO
pozdrawiam
OK, powinno byc: "Nibas namieszał"
Namieszałeś kolego, nie odwracaj kota ogonem.
Gdybym tam nie zamawiał to może i bym Ci uwierzył w to co piszesz.
Dla mnie sprawa jest prosta, nie wiem, albo nie jestem czegoś pewny to nie wprowadzam zbędnego zamieszania na forum po to żeby "zaistnieć".
Gdybym tam nie zamawiał to może i bym Ci uwierzył w to co piszesz.
Dla mnie sprawa jest prosta, nie wiem, albo nie jestem czegoś pewny to nie wprowadzam zbędnego zamieszania na forum po to żeby "zaistnieć".
I tym miłym akcentem (przeprosinami) zakończcie offtop w galerii
-
- Kretozord
Aby powrócić do tematu...
Zaczynam grać w Mordheim Reiklandczykami więc zmalowałem youngblooda i championa. Ot takie wieczorne malowanie po nauce
Zaczynam grać w Mordheim Reiklandczykami więc zmalowałem youngblooda i championa. Ot takie wieczorne malowanie po nauce
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash