Płock, Tumskie Wzgórze 4

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Asarnil pisze:
bigpasiak pisze:witam chlopaki. prawdopodobnie narysuje sie na wasz turniej. tylko nie mam pojecia czy bede sam, z kims jeszcze z bydgoszczy, czy bede gral sam, czy z para i ilu nas przyjedzie... pewne jest to ze beda WE... moje WE :)

opcje sa takie ze bede w parze z HE, Dwarfy lub Lizaki... tego naprawde nie wiem...

pozdrovy
bigpasiak
No nie wierze! Ty żyjesz! ;) Kopę lat, Pasiaku, a może do nas się też wybierzesz 27 stycznia?
zyje, zyje... niestety nie bede w styczniu w Polsce i na Waszym lokalu sie nie zjawie... zreszta 2, 3 luty jest final GT w Uk a ze sie dostalem to jade i sobie troche pogram ;)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Asarnil
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Asarnil »

hehe, no nieźle
skop tam dupy brytolom

Awatar użytkownika
SUMO
Wałkarz

Post autor: SUMO »

Sugerowałbym abyście uzupełniali na bierzaco listy osób zapisanych Koral. W ten sposób:
1. Może przyjedzie więcej ludzi
2. Bedziecie wiedzieć ile macie przygotować stołów.

ale... to tylko moja sugestia :D :D

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

Post autor: koral »

zgloszenia splywaja do goba, podejrzewam ze po tym wpisie jak tylko znajdzie czas miedzy dlubaniem w nosie a drapaniem sie za uchem, to napewno uzupelni dane (joke) a tak na serio gobo jest dosc zajetym czlowiekiem i nie chce sie ze mna dzielic obowiazkami wynikajacymi z organizacji turnieju wiec niestety mimo szczerych checi musimy czekac na jego reakcje

Awatar użytkownika
SUMO
Wałkarz

Post autor: SUMO »

koral pisze: gobo jest dosc zajetym czlowiekiem i nie chce sie ze mna dzielic obowiazkami wynikajacymi z organizacji turnieju wiec niestety mimo szczerych checi musimy czekac na jego reakcje

Ten nasz GOBO to jednak jest GOŚĆ z klasą !!!! 8) 8)

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

hej!

co sie dzieje...lita chyba ejst uzupelniona, tak jak patrze?

jak kogos nie dopisalem to krzyczec glosno :)

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Post autor: Wilqu »

Szykuje się spoko lokal kilka moich słów po zawitaniu na to podforum:
1. nie ma czegoś takiego jak PG kto tak twierdzi ten ciota i słabiak(ja daje tanka(warzywo BTW) ty dajesz 2 katapy 2 chucki i po warzywie, ja daje 3 magów ty masz mega ofens i magowie zanim pierdną jest po nich, ja mam kupę strzelania ty masz samych 4 tafowców, mase fastów i skirmische ja mam 4 maszyny ty masz ambusch herd czy masę innego ścierwa :lol2: ......itd ..punkty się zawsze równoważą), zresztą niektórym tego nie wyłożysz..co najwyżej rozpiska może być "oklepana" czy standardowo nudna...
2. ocena za malowanie jak najbardziej ale jak stwierdził Koral obiektywna, nie pacanie i mazanie na odp..ol i dopisywanie sobie punktów bo coś tam....Osobiście jestem noga w malowaniu i nie kryje tego ale mam braciszka który jest uzdolniony i on mi maluje armijke dlaczego mam nie dostać punktów za malowanie ktoś się wysilił by figurki pomalować tak czy nie ? Proponuje punkty za całą armie pomalowaną jednolicie z podstawkami max pkt ...za 75 % ..75% itd. :lol2: i tak dalej.
3. Co do sojuszy HE DE ja jestem za dajcie ich kłapouche dupska do bicia.. ale nie jest przypadkiem tak że 2 wykluczające się nacje nie mogą być razem??? HE DE to typowy tego przykład jak równierz Dwarfy i orki.
4. w kwestii listy rzeczywiście gobo zapadł się pod ziemie ....halooo jest tam kto aktualizacje prosimy bretoński...........
5. Kolejna kwestia trochę jestem przeciwny grze samopas jeśli z twojego klubu są osoby do pary.....samotna gra na parówce gdy masz parę to trochę niezdrowe..ale nie moja sprawa ja jadę pograć odreagować i skopać tyłki w słusznej sprawie ...co nie Buuu?
6. na koniec Reyki coś ty sie tych pań od herbatki tak doczepił ...biedaczki :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

1 Gobo + Hubert - Płock (słynny sojjusz breta+ong) X
2. Koral + paweł - Płock (VC i empire)
3. Piotrek + Arbuz - Płock (empire i tk) X
4. Thingol + Fifi - Płock (lizaki i he)
5. loremaster - waw - HE X
6 Sumo (lizaki) + Ostry (dwarfy) - ŁO
7. Jardzio +zathor ŁO
8. Rydl+ Reyki(empire) ŁO
9. Wilku(empire)+ Słoń(dwarwes)
10. Frelo(lizak)+Podor(orki)
11. Młody Ryh(Vc) + Orkgrinder (Dark E)
12. Niljor toruń ChD
12 Bania + Asarnil torun (dwarfy+dow)
13. Matek + Kermit - Plock (DoW +dwarfy)
14. Ataman +? - Poznań (chaos + dow)
15. Jose (TK) + Vivien (Lizaki) Toruń
16. Oscar Flamberg- Imperium + Noak - Bretonnia - ostrów
17. Doomdiver- Chaos + Noggin - Tomb Kings - ostrów
18. Marcus Cheater z bratem (dwarfy+bretka)
19. Mateusz Łodzniski (sylvania) + Andrzej Jurecki plock/wawa
20. Jakub Kochanczyk (OK) + Michal Romanowski ( WE) wawa
21. Noir & Skryba - (dwarfy & bretonnia) toruń
22. zembol + gorbag (Liz+Gob) ŁO
23. Sokół + Senior (HE+dwarfy) ŁO
24. Team 1 Praga Północ
25. Team 2 Praga Pólnoc

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

@wilku

chyba wszystko jest ok, tak sie zdaje... co do dywagacji and pg to sie zgadza, co do sojjuszow....free for all..wszystko dozwolone...

granie solo..jak ktos chce to czemu nie, nie kazdy zmoe znalesc pare...a i tka takich solo zglosilo sie narazie 2... olsztyn (?) mysli... jesli ktos jest niedopisany to niech mi da znac...najlepiej tu w temacie na forum...

zaraz wszystko bede uzupelnial...mam teraz w huk roboty...wiec na kompei siedze masz 30-45 minut /dzien...wiec nie wszystko zauwaze

pzodro

Gobo

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Wilqu-muszę odreagować-ile czasu mozna patrzeć na żonę?

Co do PG itp.:
Wiecie jak boli Powergamera dostanie masakry od słabej rozpiski?
Mina PG po takiej bitwie-bezcenna.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Wilqu pisze: 1. nie ma czegoś takiego jak PG kto tak twierdzi ten ciota i słabiak...
:D :) :o 8) :lol2: :P :wink:

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Post autor: Wilqu »

Hrabia Duuku pisze:
Wilqu pisze: 1. nie ma czegoś takiego jak PG kto tak twierdzi ten ciota i słabiak...
Twój post wyraża ogrom uczuć :D to dobrze :)

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

Wilqu pisze:
Hrabia Duuku pisze:
Twój post wyraża ogrom uczuć :D to dobrze :)
mysle ze na temat PG bylo juz pisane nie tylko na tym forum wielokrotnie, ale dopisze tylko Wilkowi ze PG to nie rozpiska ale podejscie do gry, Reyki ma w tekj kwestii absolutna racje ;]

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

No patrzcie w końcu ktoś się ze mna zgadza.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

mysalem ze to jest jasne dla wszystkicha le widze ze potrzeban jest kolejna inkwizycja zeby innowiercow nawrocic na wlasciwa droge ;]

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Diuk... wyjatki potwierdzaja regule...
z reszta co aj bede sie rozpisywal... koral i reyki juz wytlumaczyli o co chodzi ;)

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

gobo, turniej za rowny miesiac a tyjeszcze nie zamiesciles scenariuszy :(

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

No wlasnie.Nie wiem jakie rozpiski mam przygotować.
Znów walniecie jakieś zajmowanie domku gdzie kawaleria nie wjedzie i będziemy jak to mawia mój serdeczny przyjaciel Sumo "w dupie".

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

nie Reyki...tym razem scenariusze lajtowe...bez zajmowania...

...koral...dobrze wiesz jak stoje z czasem...a poza tym to Twoj jest 1 post...wrzuc te swoje...najwyzej w sobote zmienimy...

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

na zyczenie Goba do pierwszego postu wkleilem S C E N A R I U S Z E gobo mial przygotowac swoje 3 i mielismy cos wybrac ale jak widac jest leniwy i z tego powodu jestescie skazani na moje propozycje 8)

ODPOWIEDZ