![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Bardzo sprytne. Jak można wykręcić coś czego nie ma? Podbij stawkę do 1000 browarów. Już widzę to zdziwienie...swieta_barbara pisze:Spoko spoko, jestem na posterunku. Daje 10 perelek kazdemu, kto mi wykreci napleta. Jesli w ostatniej chwili sie podda, ma mi wreczyc perelke. Kto sie pisze?
Żyję tylko praca i czasu mniej. Tez się strasznie stęskniłem, mordo ty mojaswieta_barbara pisze:Kondziu - Ty zyjesz! Stesknilem sie morda!!
Ok juz wiem gdzie jest haczyk... Zapomnialemmormac pisze:Bardzo sprytne. Jak można wykręcić coś czego nie ma? Podbij stawkę do 1000 browarów. Już widzę to zdziwienie...swieta_barbara pisze:Spoko spoko, jestem na posterunku. Daje 10 perelek kazdemu, kto mi wykreci napleta. Jesli w ostatniej chwili sie podda, ma mi wreczyc perelke. Kto sie pisze?
Zepsules niespodzianke - mialbym darmowe chlanie cala noc :] Tak jak w Lodzi, gdzie wszystkich wkrecalem w moj zaklad :]mormac pisze:Bardzo sprytne. Jak można wykręcić coś czego nie ma? Podbij stawkę do 1000 browarów. Już widzę to zdziwienie...swieta_barbara pisze:Spoko spoko, jestem na posterunku. Daje 10 perelek kazdemu, kto mi wykreci napleta. Jesli w ostatniej chwili sie podda, ma mi wreczyc perelke. Kto sie pisze?
Z LublinaSupeł pisze:a ciekawe z jakiego miasta/klubu przyjedzie najwięcej osób???
a jakze inaczej !karlee pisze:4karabiny: zapraszasz ekipe bialostocka dzien wczesniej ??