Powiedziałbym, że szkieletom stawy pozamarzały, ale jak niemodyfikowany to niemodyfikowany...Tomash pisze:Rozumiem że łucznicy TK i tak strzelają na niemodyfikowanym BS?czreq pisze:-Regimenty stojące na wzgórzach przemarzają do szpiku kości ze względu na szalejące na tych wysokościach wiatry. Otrzymują one modyfikatory -1 WS, BS i I. Modyfikator dotyczy także maszyn korzystających z BS załogi.
Paradoxalia zimowe 2008
Re: Paradoxalia zimowe 2008
Teraz juz może na spokojnie... Nastąpił upgrade na liście zgłoszonych. Są jeszcze w związku z nim 3 wolne miejsca. Czekam na chętnych. Termin wysyłania rozpisek już minął, niemniej czekam jeszcze na kilka rozpisek ;]

Niemodyfikowany przez minusy typu: pojedynczy cel, las, osłona, zasięg. Zawsze strzelają na swoją Bs. A że mają -1 do bs to szczelają na 6.czreq pisze:
.ale jak niemodyfikowany to niemodyfikowany...
To taki żarcik. Sędzia zadecydował więc strzelają normalnie. Musze sobie postów ponabijać bo już wnerwia mnie ranga chuck noris.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
						nie ma to jak radosny spam 
 swoja droga fajny tekst 
a tak co do zasad to green z tymi łucznikami ma racje :Pich zasada brzmi ze nie dostaja minusów przy strzelaniu a nie że nie moga dostac minusów do statystyki
oczywiscie to co napisałem nie ma znaczenia bo to zasada turnieju i wszystko zależy tylko i wyłacznie od widzi mi sie sędziego .
pozdro

a tak co do zasad to green z tymi łucznikami ma racje :Pich zasada brzmi ze nie dostaja minusów przy strzelaniu a nie że nie moga dostac minusów do statystyki
oczywiscie to co napisałem nie ma znaczenia bo to zasada turnieju i wszystko zależy tylko i wyłacznie od widzi mi sie sędziego .
pozdro
Nie dostałem żadnych sygnałów świadczących o tym, że paradoxalia się nie odbędą... a jako, że turniej jest integralną częścią imprezy, nie widzę przeszkód, żeby się odbył... Orgowie będą jak najbardziej na miejscuGreen Knight pisze:Gorzej jak org postanowi nie przyjść.![]()