Piękno i brzydota!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Dowcip mi przypomniałeś Młody:
NRDowska pływaczka mówi do koleżanki z drużyny
- Wiesz, te nowe sterydy, co nam trener daje, to chyba są trochę za mocne. Włosy zaczęły mi rosnąć.
- Ale gdzie? Pod pachami, na nogach?
- Nie, na jajach.
NRDowska pływaczka mówi do koleżanki z drużyny
- Wiesz, te nowe sterydy, co nam trener daje, to chyba są trochę za mocne. Włosy zaczęły mi rosnąć.
- Ale gdzie? Pod pachami, na nogach?
- Nie, na jajach.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A ten z kolei słyszałem
Uwaga 18 +
Moze nie idealy ale .....
No ale bez zdjęć proszę, to forum czytają dzieci -- Tomash
Moze nie idealy ale .....
No ale bez zdjęć proszę, to forum czytają dzieci -- Tomash
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ta z lewej nie jest lepsza :]Fanatyk pisze:http://e3.pudelek.pl/p459/232ee22f000985ca4797e8a6
Ta z prawej
O czlowieku, ale ty jestes dziwny Mysle, ze kobietom nie 3ba przypominac o depilacji (przynajmniej tym, ktore ja znam), a tym bardziej zakladac stowarzyszenia. Idz sie sam wydepiluj, wlacznie z brwiami.dobra, słuchajcie jak oceniacie zainteresowanie społeczeństwa i mediów projektem dotyczącym depilacji u kobiet.
chcemy z kolegami założyć stowarzyszenie tego typu, bo czujemy ze to nasze powołanie i kochamy zmieniać świat na lepsze.
naprawdę, jeśli lubisz wąsate kobiety to to nie jest ani moja wina ani kobiet które postanowiły zrobić ten mały krok w swoim życiu czyli 10-sekundowe "ciach ciach".
Żeby od początku było jasne, ja biologiem, genetykiem ani lekarzem nie jestem i nie będę, jeśli któraś w Was ma z tym problem będziemy jak wasi dobrzy przyjaciele. Nie wyśmiejemy, tylko pokażemy jedną jedyną dobra drogę w walce z tym.
Nie ma tu ani kropli seksizmu, po prostu nauczmy się dbać o higienę!
Żeby od początku było jasne, ja biologiem, genetykiem ani lekarzem nie jestem i nie będę, jeśli któraś w Was ma z tym problem będziemy jak wasi dobrzy przyjaciele. Nie wyśmiejemy, tylko pokażemy jedną jedyną dobra drogę w walce z tym.
Nie ma tu ani kropli seksizmu, po prostu nauczmy się dbać o higienę!