Galeria zielonych
Moderator: Kołata
tez mi sie podoba calkiem.
jedynie przestrzen pod platforma trzebaby jakos sensownie zagospodarowac
pzdr
jedynie przestrzen pod platforma trzebaby jakos sensownie zagospodarowac
pzdr
chyba śnicie, jeśli myślicie, że wywalę.
W rzeczywistości wyglądają wyjebiściu . Jakieś logiczne tłumaczenie, że przeszkadza mu w rąbaniu czopą, do mnie nie dochodzi. Chłopaki gramy w Warhammera. Nie możemy myśleć logicznie
W rzeczywistości wyglądają wyjebiściu . Jakieś logiczne tłumaczenie, że przeszkadza mu w rąbaniu czopą, do mnie nie dochodzi. Chłopaki gramy w Warhammera. Nie możemy myśleć logicznie

Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
I tak ma byc.
Da bigest i da strongest ork powinien miec tone wsiowych swiecidelko-bibelotow w stylu discopolo, i w tym momencie sie nie nabijam. Moj gorbad ma boki helmu zrobione na zloto (zamiast jakis magicznych freehandow czy cos) - zeby pokazac, who is da boss.
Da bigest i da strongest ork powinien miec tone wsiowych swiecidelko-bibelotow w stylu discopolo, i w tym momencie sie nie nabijam. Moj gorbad ma boki helmu zrobione na zloto (zamiast jakis magicznych freehandow czy cos) - zeby pokazac, who is da boss.
Spoko, ja sie nie czepiam czy ork by to udzwignal na czaszce czy nie i ile on ma na sobie bajerow. Wiadomo że im więcej tym lepiej. Chodzi o to, że nie ważne jaki stwór miałby problem z walką w takim czymś - przywiąż sobie dwa półmetrowe kije do policzków (nie wiem jak
) i spróbuj coś robić
Czepianie się o realizm w figurkach to lekka przesada, ale uważam, że tutaj realizm nie ma nic do rzeczy - przeszkadza w rąbaniu i tyle 
Ale teraz jak popatrzyłem to wyglądają fajnie, jak Ci się podobają to nie zmieniaj
Jak już sobie pomarudziłem to ide

Ale teraz jak popatrzyłem to wyglądają fajnie, jak Ci się podobają to nie zmieniaj

Jak już sobie pomarudziłem to ide

glupio to zabrzmi, ale najcieplejsze uczucia ten kapsel po piwie wemnie wzbudzil.
ze wzgledu na popackanie chyba totalnie nie umiem rozszyfrowac co przedstawia GS na orkach, moze jakas blizsza fota?
ze wzgledu na popackanie chyba totalnie nie umiem rozszyfrowac co przedstawia GS na orkach, moze jakas blizsza fota?
dynamika i pomysl fajne
malowanie juz nie
malowanie juz nie