Konny biczownik - wypełniacz
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Konny biczownik - wypełniacz
Zainspirowana poniższą rycinką z podręcznika wykonałam konnego flagelanta - wypełniacza. Z GS-u i masy modelarskiej zrobiony jest kołnierz kaptura, środkowa cześć siedzenia kierowcy, szmatka na pysku konia, koński napierśnik i kawałki grzywy z uszami. Figurka ta ma na celu tylko i wyłącznie podnosić poziom jakże klimatycznego regimentu flagelantów .. wszelkie komentarze mile widziane.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no Megi, bardzo ladnie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
a, i taki pomysl
podstawke moze 40x40 i jakas urozmaicona.. niech widac od razu ze filler - bo tak beda pytac czy to nie aby priest na koniu
gloa z kapturem chyba z WE?
podstawke moze 40x40 i jakas urozmaicona.. niech widac od razu ze filler - bo tak beda pytac czy to nie aby priest na koniu
gloa z kapturem chyba z WE?
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
głowa prędzej z wh40k od dark angels tak mi się zdaje przynajmniej
super wykonanie ... faktycznie tak jak powiedzial TruePunk przydalo by sie zrobic podstawke 40x40 ... mozna by tez wstawiac do oddzialu Priesta jako championa (w poszarpanych szatach i obwieszony zwojami) ... wygladalo by to dokladnie jak na tej ilustracji ...
Ostatnio zmieniony 27 sty 2008, o 20:06 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bedą pytać czy to Warrior Priest bo konik jak widzę stoi na dwóch podstawkach piechoty czyli za małej jak na konną ale to nawet dobrze bo dzieki temu lepiej sie wkomponowuje w regiment. Praca super, bardzo fajny boost do klimatu
- pio_eustachy
- Wałkarz
no, nie powiem nic nowego, ale coś powiedzieć muszę - super
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Zawsze doceniałem prace inspirowane "artwork'ami" z battlowych (i nie tylko) podręczników; naprawdę przyjemnie obejrzeć figurkę tak łudząco podobną do swojego rysunkowego pierwowzoru!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!