Galeria Mordheim
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie chce mi sie zakładac nowego tematu, wiec pisze tu.
Zna moze ktos jakies fajne stronki gdzie sa rózne sposoby na zrobienie oryginalnych podstawek mordheimowych. Tak sie zastanawiam nad podstawkami do beastmenów, wg mnie nie powinni miec takich typowych miejskich, w koncu zyli oni w lasach i napadali rózne karawany. Macie jakies pomysły?
Zna moze ktos jakies fajne stronki gdzie sa rózne sposoby na zrobienie oryginalnych podstawek mordheimowych. Tak sie zastanawiam nad podstawkami do beastmenów, wg mnie nie powinni miec takich typowych miejskich, w koncu zyli oni w lasach i napadali rózne karawany. Macie jakies pomysły?
http://stores.ebay.pl/Micro-Art-Studio_ ... idZ2QQtZkm
Może tu znajdziesz jakieś inspiracje.
Ewentualnie polecam artykuły na coolmini i własną wyobraźnię.
Może tu znajdziesz jakieś inspiracje.
Ewentualnie polecam artykuły na coolmini i własną wyobraźnię.
-
- Kretozord
Łucznik który ma talent
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Gdyby był elfem, mógłby nieść sztandar armiikurka_z_podworka pisze:Łucznik który ma talent
(dobrze że to Mordhajm)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Kretozord
oj aj nie trybie z dekaTomash pisze:Gdyby był elfem, mógłby nieść sztandar armii
(dobrze że to Mordhajm)
Taki blast from the past, miał być nie do gry ale będzie tylko poprawie oczy i podstawkę
A tu niziołek pomalowany eony temu wpadłem na to że będzie robił za youngbloodakurka_z_podworka pisze:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Kretozord
To będzie mój szef wszystkich szefów
Co do białego to na niziołku było co malować, a ilekroć próbuję coś z pończoch wycisnąć to się namęczę a efekty i tak są mizerne, dlatego też maluje je całe na biało
Co do białego to na niziołku było co malować, a ilekroć próbuję coś z pończoch wycisnąć to się namęczę a efekty i tak są mizerne, dlatego też maluje je całe na biało
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Szykuje się naprawdę elegancka banda - również mi najbardziej podoba się dowódca.
Chyba jedyne zastrzeżenia mam do podstawek - ta dowódcy dużo za duża i okrągła (choć domyślam się, że to raczej "scenic base", by na półce ładnie figurka się prezentowała, a do gry sporządzisz tradycyjną 20x20), a w przypadku pozostałych figurek po prostu mi osobiście nie do końca leży ta ciemnoszara, płaska warstwa piasku z jasnozieloną trawką, ale to rzecz jasna kwestia gustu.
Chyba jedyne zastrzeżenia mam do podstawek - ta dowódcy dużo za duża i okrągła (choć domyślam się, że to raczej "scenic base", by na półce ładnie figurka się prezentowała, a do gry sporządzisz tradycyjną 20x20), a w przypadku pozostałych figurek po prostu mi osobiście nie do końca leży ta ciemnoszara, płaska warstwa piasku z jasnozieloną trawką, ale to rzecz jasna kwestia gustu.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
-
- Kretozord
Podstawkę wymienię na 100%, ale piasek i trawka zostają a to dlatego, że kusznicy do bandy to moje aktualnie używane figurki do imperium i wolę już żeby wszyscy mieli takie same.
Dla mnie te podstawki to pogorzelisko na którym wyrosła pierwsza trawa.
Dla mnie te podstawki to pogorzelisko na którym wyrosła pierwsza trawa.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: