Vargulf - konwersja
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Heh co tu dużo mówić lepszy niż oryginał
Jeżeli chodzi o samą konwersję - doskonała, nie ma się czego czepić po prostu - pełen podziw Bless. Niestety jednak mi osobiście taka wizja Vargulfa nie podchodzi, najbardziej odstaje od mojego wyobrażenia takiej kreatury pysk - nietoperzy oryginał jest fajny, ten Gorgerowy mi nieco nie podchodzi. Niemniej jednak - doskonała robota.
Wypaśna konwersja Wymiatasz A co do nowych wampirkow, jakby to kogos interesowalo, to podaje link do strony, gdzie mozna sobie obejzec chyba wszystkie modele, jakie maja wejsc do wampow wraz z nowa edycja :
tutaj
EDIT: dokonalem stosownych napraw - Szaman
tutaj
EDIT: dokonalem stosownych napraw - Szaman
co ???? to oryginalny Vargulf bedzie plastikowy ??? gdybym gral wampirami to tez bym wolal zrobic konwersje niz grac plastikowym szajsem ... jak dla mnie modele rare powinny byc z metalu
Paweles - nie prościej wejść po prostu na stronę GW, gdzie są już wszystkie modele?
Vargulf świetny - z niecierpliwością czakam na malowanie...
Vargulf świetny - z niecierpliwością czakam na malowanie...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
@Szaman ludzie woleli by tyle kasy zapłacić tyle kasy za metalowy model a nie plastik. Osobiście wole plastiki ale wszystko ma swą cenę
Szaman - sorki za pomylke ale w tym linku wyglada jakby byl z plastiku
co do rare to w tych slotach przewaznie sa duze modele i tez duzo kosztuja ... a plastik kojazy mi sie z core ... wiec jesli za duzy model mam placic to chialbym zeby byl z metalu a nie plastiku
co do rare to w tych slotach przewaznie sa duze modele i tez duzo kosztuja ... a plastik kojazy mi sie z core ... wiec jesli za duzy model mam placic to chialbym zeby byl z metalu a nie plastiku
Jest to super sówka z Driada (3 chyba)gervaz pisze:mam bardzo istotne pytanie - z jakiego zestawu jest sowa????
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Spoko. Nie wiedzialem, ze sa tam juz te modele, bo nie chcialy mi sie na GW zdjecia ladowac :/ Sorki za zapychanie forum niepotrzebnymi postamiKris pisze:Paweles - nie prościej wejść po prostu na stronę GW, gdzie są już wszystkie modele?
mi się pomysł i wykonanie bardzo podobają:) z detali to zieniłby podstawkę na GW, będzie o wiele lepiej wyglądać w armii z takimi podstawkami. no i SL od świec mam nadzieję że sie lekki pojawi;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria