EEGT- info i pogaduszki
No i jakiś sensowny nocleg załatwić.
Z rekomendowanych hoteli nie skorzystałem gdyż żaden nie odpowiedział na moje pytania kierowane przez telefon i maila.
Na szczęście ma się znajomych w stolicy.Ale inni mieli drobne problemy z tym.
Z rekomendowanych hoteli nie skorzystałem gdyż żaden nie odpowiedział na moje pytania kierowane przez telefon i maila.
Na szczęście ma się znajomych w stolicy.Ale inni mieli drobne problemy z tym.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
pytanie bylo o TURNIEJ WFB, nie o organizacje calosci. jedyne, co Wam moge pojsc na reke, to zasady samego turnieju, bo w to nie jest zaangazowana kasa.Reyki pisze:No i jakiś sensowny nocleg załatwić.
"I fart in your general direction" 

Wiem.Ale nie mogłem się powstrzymać.
Co do turnieju to niech na nim obowiązują PKZ.W końcu GT w naszym kraju jest.
Co do turnieju to niech na nim obowiązują PKZ.W końcu GT w naszym kraju jest.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
juz w zeszlym roku obowiazywaly, ale inaczej sie nazywaly.Reyki pisze:Co do turnieju to niech na nim obowiązują PKZ.
to akurat nie ma zadnego znaczenia.Reyki pisze:W końcu GT w naszym kraju jest.
W-wa, na 99% tam, gdzie w zeszlym roku.Gobo pisze:gdzie
26-27 kwietniaGobo pisze:i kiedy?
tak - jak zwykle...Gobo pisze:i czy trzeba miec full pomalowana armie i zrobione podstawki..

mi się podoba format 2500. oczywiście najlepiej bez herosów specjalnej troski.
jeżeli idzie o urozmaicenie bitew, to podobałby mi się karty jakie były bodajże na Warsaw Monopoly dwa lata temu chyba
i powiem szczerze, że wliczone w imprezę jedzenie też było dobrym pomysłem
jeżeli idzie o urozmaicenie bitew, to podobałby mi się karty jakie były bodajże na Warsaw Monopoly dwa lata temu chyba

i powiem szczerze, że wliczone w imprezę jedzenie też było dobrym pomysłem

Było coś takiego, impreza z grami - chinczyki, monopol, kości itp itd, a JJ bodajże organizował tam turniej battla. zapadał w pamięć głównie z ogromnej powierzchni lasów na stołachKruti pisze:Warsaw Monopoly???grzech76 pisze: jeżeli idzie o urozmaicenie bitew, to podobałby mi się karty jakie były bodajże na Warsaw Monopoly dwa lata temu chyba![]()

Batlowa część nazywała się Grand Prix Cytadeli.
A sama impreza organizowana była przez Hasbro, które to dysponuje dużo większym budżetem, niż GW.
A sama impreza organizowana była przez Hasbro, które to dysponuje dużo większym budżetem, niż GW.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
eee tamzapadał w pamięć głównie z ogromnej powierzchni lasów na stołach
nie bylo az tak zle...jak moje orcasy wchodzily do lasu w pierwszej turze to ida caly czas full do przodu w 6 turze nadal nie widziali konca drzewek
albo tereny tak wystawione ze pomiedzy nimi nie mial szans zmiescic sie oddzial o szer. 4"
mozliwe...ale organizacja imprezy najwyzszych lotowBatlowa część nazywała się Grand Prix Cytadeli.
ale wracajac do tematu- data znana,format tez(IMO ciekawy)...koszt-podejrzewam ze taniej nie bedzie
pytania jakie sie nasuwaja: forma zakupu wejsciowki,nocleg,spec.bohaterowie;
A było inaczej?Oj Kubuś
To strona imprezy - GW stać na coś takiego? Wątpię. I wątpię też, żby stać było na darmowe noclegi w hotelach i żarcie w cenie symbolicznej wejściówki.
http://www.warsawopen.pl/
Ostatnio zmieniony 29 sty 2008, o 11:13 przez Jankiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba nie chcesz powiedzieć, że zeszłoroczna antyGT kampania nie była marytorycznie uzasadniona?Kruti pisze:No nie wiem. Nie byłem. Nie widziałem. Tylko tak mnie nostalgia ogarnęła na myśl o powrocie antyGT kampaniiJankiel pisze:A było inaczej?Oj Kubuś
A licky boom boom down!!!
No to jedziemy...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
nikt nie narzeka na obecnie planowane GT (jeszcze) bo nic nie wiadomo.
po to Szaman pyta co chcemy, żeby narzekania było jak najmniej.
moja propozycja padła co do formatu i scenariuszy, więc teraz kolej na innych
brak noclegu boli niestety, więc mam nadzieję, że coś wymyśli organizator. a jak nie to i tak będę szukał zapewne czegoś na własną rękę.
po to Szaman pyta co chcemy, żeby narzekania było jak najmniej.
moja propozycja padła co do formatu i scenariuszy, więc teraz kolej na innych

brak noclegu boli niestety, więc mam nadzieję, że coś wymyśli organizator. a jak nie to i tak będę szukał zapewne czegoś na własną rękę.
Nie chodziło mi o żadną kampanię anty GW, tylko o proste stwierdzenie, że GW nie stac na imprezę z darmowym żarciem oraz noclegiem w hotelu i nie ma co na to liczyć.
Tak samo jak nie stać na to dowolnego innego organizatora mastera w Polsce.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Strona, do której link podałeś nie jest ładnaJankiel pisze:Nie chodziło mi o żadną kampanię anty GW, tylko o proste stwierdzenie, że GW nie stac na imprezę z darmowym żarciem oraz noclegiem w hotelu i nie ma co na to liczyć.

Szamanie , powiedz czy (nie wiem jak było dotychczas) czy GW planuje zadbać o jakiś polskich sponsorów, patronów medialnych czy woli robić to tylko pod własnym szyldem ??
jak zwykle sponsor jest tylko jeden...kis1 pisze:Szamanie , powiedz czy (nie wiem jak było dotychczas) czy GW planuje zadbać o jakiś polskich sponsorów, patronów medialnych czy woli robić to tylko pod własnym szyldem ??
sponsor to nie jest darczynca - sponsor oczekuje profitow za swoje sponsorowanie. jakie profity mozna uzyskac sponsorujac impreze dla 150 osob, ktore beda mialy czas tylko na granie bitew?
Warsaw Monopoly Open nie byl turniejem - to turniej byl mala czescia imprezy. z reszta impreza nie byla widac udana, skoro Monopoly sie wycofalo z kolejnej edycji...
ale konczmy ten offtop. na razie podaliscie malo konkretow dot. regulaminu samego turnieju, a wlasnie o to pytalem