Moderatorzy i podfora
Impaler zgłosił się na moda do Historycznych Gier Bitewnych. Opinie, sprzeciwy, poparcie, kontrkandydaci?
Szczurek na drugiego moda rozpisek - czy są sprzeciwy?
Jak na razie największe poparcie do Targowiska ma Roman. Co z pozostałymi kandydatami (Andre, Nehan), zero poparcia?
Szczurek na drugiego moda rozpisek - czy są sprzeciwy?
Jak na razie największe poparcie do Targowiska ma Roman. Co z pozostałymi kandydatami (Andre, Nehan), zero poparcia?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Romka dac na bazar.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2007, o 19:55 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczurek jako drugi mod ->nie ma sprawy
Roman na targowisko czy Nehan no i jeszcze Andre jest... szczerze to trudno mi udzielić poparcia dla jednej ze stron po prostu tutaj nie zagłosuje;]
Roman na targowisko czy Nehan no i jeszcze Andre jest... szczerze to trudno mi udzielić poparcia dla jednej ze stron po prostu tutaj nie zagłosuje;]
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Roman na targowisko
Szczurek-jako drugi mod, okey
HGB dałbym jeszcze kontrkandydada w postaci Lunna, ale czy się zgodzi, jeśli nie no oczywiscie Impaler, gdyż rozkęca to forum a mi na tym zalezy bo chce się dowiedzieć co nieco
Szczurek-jako drugi mod, okey
HGB dałbym jeszcze kontrkandydada w postaci Lunna, ale czy się zgodzi, jeśli nie no oczywiscie Impaler, gdyż rozkęca to forum a mi na tym zalezy bo chce się dowiedzieć co nieco
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
poczytajcie lepiej swoje posty
Jakos strasznie dlugo trwaja te obrady
A mogę egzamin zdać w sesji, misiu? Mogę? Dziękuję
Dobra, krótkie podsumowanie:
- Szczurek został drugim modem rozpisek
- Impaler został drugim modem historycznych gier bitewnych
- Nehan przejął schedę po Fanatyku, czyli targowisko; gdyby potrzebował drugiego moda, Roman jako rezerwowy wchodzi z automatu
Wszystkich trzech wyżej wymienionych witam w gronie masonów
ORAZ
Na wniosek Szamana w Scenie Turniejowej powstało podforum "Lost & Found", gdzie można ogłaszać zgubienie lub znalezienie czegokolwiek na turnieju.
- Szczurek został drugim modem rozpisek
- Impaler został drugim modem historycznych gier bitewnych
- Nehan przejął schedę po Fanatyku, czyli targowisko; gdyby potrzebował drugiego moda, Roman jako rezerwowy wchodzi z automatu
Wszystkich trzech wyżej wymienionych witam w gronie masonów
ORAZ
Na wniosek Szamana w Scenie Turniejowej powstało podforum "Lost & Found", gdzie można ogłaszać zgubienie lub znalezienie czegokolwiek na turnieju.
Nie no, właśnie zdałem, oba posty pisałem już po egzaminie. Ale koniec offtopa, bo cięcia będą!
Ogłaszam głosowanie na moderatora forum Hordes & Warmachine (w dziale "Inne Systemy"). Jak na razie są dwaj kandydaci wraz z moimi subiektywnie napisanymi referencjami
- Ziemko (często bywa na forum, moderuje na BP już 3 podfora)
- Hashmallum (moderował forum Hordes&Warmachine na Cytadeli, jest jednym z pressgangerów - to taki privateerowy knight)
Zapraszam do głosowania
Czy są jeszcze jacyś kandydaci?
- Ziemko (często bywa na forum, moderuje na BP już 3 podfora)
- Hashmallum (moderował forum Hordes&Warmachine na Cytadeli, jest jednym z pressgangerów - to taki privateerowy knight)
Zapraszam do głosowania
Czy są jeszcze jacyś kandydaci?
Nie , zebys cos sugerowal poprzed dopisanie tych 3 pdofr Moze dopiszesz jeszcze jak moderuje Btw. w Hordy sam tez gram - wiec pojecie o systemie mam
Wiesz, Ziemko, po prostu głupio mi tak prosto między oczy napisać, że Hash to mój ziom i będę go faworyzował
A tak poważnie: chciałem tylko napisać, że obaj macie doświadczenie w moderowaniu. A że Tobie, Ziemko, 3 fora do moderowania nie wystarczają, to ja już naprawdę nie wiem czy podziwiać czy współczuć
A tak poważnie: chciałem tylko napisać, że obaj macie doświadczenie w moderowaniu. A że Tobie, Ziemko, 3 fora do moderowania nie wystarczają, to ja już naprawdę nie wiem czy podziwiać czy współczuć