Częstochowski turniej WFB
to jak w koncu z graniem samemu 2oma armiami?
bo pisales ze mozna, ale widze ze do regulaminu dodales ze tylko parami sie gra
pzdr
bo pisales ze mozna, ale widze ze do regulaminu dodales ze tylko parami sie gra
pzdr
Hmm...na pewno? Do tej na www.ligawfb.pl na razie nieGajowy pisze: turniej oczywisci zaliczany do ligi ogolnopolskie

Ja potwierdzam przyjazd z Dydkiem w parze 

zglaszalem ten turniej i nie wiem czemu sie nie pojawil
tak mozna brac organy i orla.
nie gramny samemu - jak ktos nie bedzie mial pary dostanie od nas jakies warzywo i jego armie (co oznacza zrezygnowanie z jednej ze swoich)
tak mozna brac organy i orla.
nie gramny samemu - jak ktos nie bedzie mial pary dostanie od nas jakies warzywo i jego armie (co oznacza zrezygnowanie z jednej ze swoich)
a juz chcialem zabrac sie z Jankowskimi...skoro i tak spotykamy sie regularnie w busachnie gramny samemu - jak ktos nie bedzie mial pary dostanie od nas jakies warzywo i jego armie (co oznacza zrezygnowanie z jednej ze swoich)
ale jak moje alter ego ma zostac w domu to bez urazy-na 750pkt to nie chce mi sie budzika nastawiac

przyjedz i przywiez odpowiednie figsy, dostaniesz cieniarza (o ile nam ich starczy) i bedziesz gral
Powinienem być akurat w domu wtedy, więc chętnie zajrzę. Możesz mnie wstępnie dopisać, jeszcze doszukam kogoś do pary.
Ciekawi mnie tylko, czy znajdzie się tyle miejsca dla wszystkich...?
Ciekawi mnie tylko, czy znajdzie się tyle miejsca dla wszystkich...?
zapraszam 

zrobioneJankiel pisze:Możecie zarezerwować miejsce dla mnie i Agi.

do wszystkich chlopakow (i pań rownierz) - to turniej warzyw wiec nie ciskajcie sie o jakies dzieci do pary, rownie dobrze mozecie wziac swoje dzieci/zony/dziewczyny/siostry/babcie/braci zeby wam rzucali kostkami i sie dobrze bawili
o ktorej bitwy sie dokladnie zaczynaja? bo ekipa jadaca pociagiem ze strony katowic najwczesniej o 9:17 jest w czestochowie, takze jak dorzucic szukanie lokalu to na 9:20-9:30 liczmy ze dojdziemy.
da rade jakos dostosowac rozpoczecie turnieju?
pozdro
da rade jakos dostosowac rozpoczecie turnieju?
pozdro
spokojnie bedziecie o 9.30 i na pewno traficie, jesli bedzie wieksza ekipa to po was wyjde ja albo dziop (powinnismy byc rozpoznawalni)