Jedrus II Trening Czoko 1650
Jedrus II Trening Czoko 1650
Legion” ma przyjemność zaprosić wszystkich na turniej:
Warhammer Fantasy Battlle!!
Miejsce : Nowohucki Dom Kultury Jedruś os.Centrum A 6
Data Weekend 16 lub 17 Luty Zapisy 9:00-9:30, start turnieju 9:31
Gramy bez presji i ciśnień .
Stoły: 60”x48
Wstęp : 5zł od osoby
Format : Limited, Single:1650
W ciągu jednej tury magii można użyć maksymalnie 9 kości mocy(power dice) (wliczajac w to wszelkie bound spelle, power stony itp.).
Scenariusze , pierwsze trzy z Lubelskiego mastera :
1. Gra wstępna
2. Burn the Witch!
3. Zauroczenie
Kontakt, pytania:
Oskar
tel. 504037441
gg:5567312
Zgłoszenia prosze słać mi na maila lub na gg, wystarczy imię, nazwisko, klub, armia, miasto. Nie trzeba wysyłac rozpisek.
Za zgłoszenie 1 punkcik .
Dozwolone proxy / w granicach rozsądku/ !!!
Warhammer Fantasy Battlle!!
Miejsce : Nowohucki Dom Kultury Jedruś os.Centrum A 6
Data Weekend 16 lub 17 Luty Zapisy 9:00-9:30, start turnieju 9:31
Gramy bez presji i ciśnień .
Stoły: 60”x48
Wstęp : 5zł od osoby
Format : Limited, Single:1650
W ciągu jednej tury magii można użyć maksymalnie 9 kości mocy(power dice) (wliczajac w to wszelkie bound spelle, power stony itp.).
Scenariusze , pierwsze trzy z Lubelskiego mastera :
1. Gra wstępna
2. Burn the Witch!
3. Zauroczenie
Kontakt, pytania:
Oskar
tel. 504037441
gg:5567312
Zgłoszenia prosze słać mi na maila lub na gg, wystarczy imię, nazwisko, klub, armia, miasto. Nie trzeba wysyłac rozpisek.
Za zgłoszenie 1 punkcik .
Dozwolone proxy / w granicach rozsądku/ !!!
Ostatnio zmieniony 10 lut 2008, o 22:41 przez Dydu, łącznie zmieniany 4 razy.
Wybieram a zagrajmy sobie przed lublinemDydu pisze: Mozliwe opcje
a) 1650 (trenujemy przed Lublinem 4 bitwy)
b)2500 gramy duza armia
c) 2222x2 gramy 2 bitwy
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Głupio się pytasz, oczywiście ze 1650.
@Zafael
Nie strasz, nie strasz bo się ......
Wszyscy dobrze wiedza ze nie przyjedziesz
Nie strasz, nie strasz bo się ......
Wszyscy dobrze wiedza ze nie przyjedziesz
Co wy się wszyscy tak mnie czepiacie. Po prostu wiem że go pewnie nie będzie i tak sobie polewam po prostu a tu wszyscy spina ze po nim jade. NIE NIE JADĘ PO NIM!!! Może to zmobilizuje go żeby wreszcie do nas wpadł
Niestety termin jest niezależny od nas
Po prostu w weekend trzeciego tygodnia starożytnego kalendarza druidów odbywa się ten niesamowity wiec na który zbieraja wszyscy okoliczni druidzi
Zostane chyba wieszczem forumowym bo tu takie ładne teksty mi sie układają (niektórzy pamiętają Śródpolskę )
Po prostu w weekend trzeciego tygodnia starożytnego kalendarza druidów odbywa się ten niesamowity wiec na który zbieraja wszyscy okoliczni druidzi
Zostane chyba wieszczem forumowym bo tu takie ładne teksty mi sie układają (niektórzy pamiętają Śródpolskę )
A jak...?! Jak mozna takie cos zapomniec!Zostane chyba wieszczem forumowym bo tu takie ładne teksty mi sie układają (niektórzy pamiętają Śródpolskę )
Moze i ja rozwaze kwestie przyjazdu... Zawsze to jakis trening a i w Krk jeszcze nie bylem...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Wbijajcie ja tez nie z Krk, ale za z Gliwic tłukę się PKP do kraka(nauka) turnieje są fajne ....Celedor11 pisze: Moze i ja rozwaze kwestie przyjazdu... Zawsze to jakis trening a i w Krk jeszcze nie bylem...
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Kolegi z Krakowa,
może dalibyście radę zrobić turniej np. dzień później? Wtedy np. Robak miałby swój weekend z WFB. Połączenie kolejoweGliwice - Kraków jest całkiem sprawne.
Ja mam termin umówiony z szefostwem mojego lokalu (tj. gliwickiej Biblioteki) na 23 lutego, już od dłuższego czasu.
Podejrzewam, że całkiem sporo osób chciałoby sie wybrać na taki format do Was przed Lublinem, ale kilku z nich też zależy żeby (nieskromnie) posmakować jednej z najlepszych parówek na Śląsku.
Pozdrawiam,
Krzysiek
może dalibyście radę zrobić turniej np. dzień później? Wtedy np. Robak miałby swój weekend z WFB. Połączenie kolejoweGliwice - Kraków jest całkiem sprawne.
Ja mam termin umówiony z szefostwem mojego lokalu (tj. gliwickiej Biblioteki) na 23 lutego, już od dłuższego czasu.
Podejrzewam, że całkiem sporo osób chciałoby sie wybrać na taki format do Was przed Lublinem, ale kilku z nich też zależy żeby (nieskromnie) posmakować jednej z najlepszych parówek na Śląsku.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Racja Krzysiu jest przecież wcześniej biblioteka ciężki wybórKrzysiekW pisze: Was przed Lublinem, ale kilku z nich też zależy żeby (nieskromnie) posmakować jednej z najlepszych parówek na Śląsku.
Pozdrawiam,
Krzysiek