Bitwa nr4
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- papa-smerf
- "Nie jestem powergamerem"
Bitwa nr4
Wiecie grałem dziś z imperium i mówie wam: nic tak nie rozprasza imperialisty jak niedogolone moje nóżki w kabaretkach i szpileczkach 

- papa-smerf
- "Nie jestem powergamerem"
Ale ja bardzo lubie dupe Maryni. To mój najfajowszy funfel. To on nauczył mnie dobierać dodatki właściwe do kiecki.
Nie wszystko, jeżeli masz jakiś ciekawy temat do założenia, a nie był on już wcześniej poruszony, to se zakładaj nowy. Ale jak Ty za każdym razem zakładasz temat, który już dawno istnieje to się robi śmietnik. No chyba nie jest tak trudno przejrzeć (nawet po tytułach) tematy i pomyśleć czy np.
"to co chcę napisać będzie odpowiednie w tym temacie? O temat o rozpiskach, a ja chcę się poradzić czy moja rozpiska jest dobra, chyba ten temat będzie odpowiedni do tego co chcę napisać." - a Ty robisz całkiem odwrotnie, nawet nie przejrzałeś forum i walisz tematami na lewo i prawo chociaż już od dawna takowe są obecne.
"to co chcę napisać będzie odpowiednie w tym temacie? O temat o rozpiskach, a ja chcę się poradzić czy moja rozpiska jest dobra, chyba ten temat będzie odpowiedni do tego co chcę napisać." - a Ty robisz całkiem odwrotnie, nawet nie przejrzałeś forum i walisz tematami na lewo i prawo chociaż już od dawna takowe są obecne.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- tylko rydwany sie rozpadają...papa-smerf pisze: no więc ze jak maszyna dostanie z S7 i większą automatycznie jest po niej a ponadto to czy opłaca się wsadzać do sleyerów muzyka i sztandar no i ostatnie pytanko czy w.r. grungniego czy jakoś tak save-uje także pociski z dział ??
- slayerom w dużym klocku sie oplaca command
- W.r. Grungniego daje Ward Save przed kazdym ostrzałem, czyli pociski z armat, katiuszy i innych wynalazków też...
no i jak już wyżej pisano nie ma potrzeby zakładania ciągle nowego tematu gdy chcesz coś napisac na forum.