Bitwa nr4

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
papa-smerf
"Nie jestem powergamerem"

Bitwa nr4

Post autor: papa-smerf »

Wiecie grałem dziś z imperium i mówie wam: nic tak nie rozprasza imperialisty jak niedogolone moje nóżki w kabaretkach i szpileczkach :D

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

o matko papo smerfie, nic nie dotarło do ciebie? po co na to nowy temat?

PS - tylko rydwany giną od siły 7 z automata
pociski z działa katapult i balist zawsze sa bez sejva

nie zakładaj tematów o du** marynie, plis

Awatar użytkownika
papa-smerf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: papa-smerf »

Ale ja bardzo lubie dupe Maryni. To mój najfajowszy funfel. To on nauczył mnie dobierać dodatki właściwe do kiecki.

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

nie wszystko jak czegoś nie ma to sie zakłada nowy temat, ale pomyśl sobie teraz że każdy z nas zakładałby coś wstylu "moja 643 bitwa, oraz wnioski z bitew 235, 43, 521, 99..."

Awatar użytkownika
k.a.r.p
Mudżahedin

Post autor: k.a.r.p »

Nie wszystko, jeżeli masz jakiś ciekawy temat do założenia, a nie był on już wcześniej poruszony, to se zakładaj nowy. Ale jak Ty za każdym razem zakładasz temat, który już dawno istnieje to się robi śmietnik. No chyba nie jest tak trudno przejrzeć (nawet po tytułach) tematy i pomyśleć czy np.

"to co chcę napisać będzie odpowiednie w tym temacie? O temat o rozpiskach, a ja chcę się poradzić czy moja rozpiska jest dobra, chyba ten temat będzie odpowiedni do tego co chcę napisać." - a Ty robisz całkiem odwrotnie, nawet nie przejrzałeś forum i walisz tematami na lewo i prawo chociaż już od dawna takowe są obecne.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

papa-smerf pisze: no więc ze jak maszyna dostanie z S7 i większą automatycznie jest po niej a ponadto to czy opłaca się wsadzać do sleyerów muzyka i sztandar no i ostatnie pytanko czy w.r. grungniego czy jakoś tak save-uje także pociski z dział ??
- tylko rydwany sie rozpadają...
- slayerom w dużym klocku sie oplaca command
- W.r. Grungniego daje Ward Save przed kazdym ostrzałem, czyli pociski z armat, katiuszy i innych wynalazków też...

no i jak już wyżej pisano nie ma potrzeby zakładania ciągle nowego tematu gdy chcesz coś napisac na forum.
Obrazek

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

o karwia, ja przeczytałem gromrilu zamiast grungniego :oops: Rakso oczywiście ma racje :P

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Matko koles jest nie do zdarcia :D

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

co tu dużo gadać jak nie ma o czym mówić...

ODPOWIEDZ