General-
Prince, Star dragon, Vambracers of defence, star lance, dragon armor, shield
Noble, Great Eagle, Reaver bow, enchanted shield, heavy Armor, lance
Mage, 2x DS
Core:
2x 10 Archers
Special:
5 Dragon Prince, Champion
6 Dragon prince, Champion
6 Dragon prince, Champion
Rare
Repeter bolt thrower
Repeter bolt thrower
Great eagle
He 2K
Kurcze - mało cię! (tak wiem - nic odkrywczego jak dla elfów)
Ale na moje 4 bohaterów na idealne 2 kafle to za duzo - wywaliłbym latacza.
Też jakoś nie dażę szczególnym uwielbieniem czepów w princach - lepiej dać sztandary - zawsze +1 do rezolucji lepszy niż jeden atak...
i może odchudzić dwie piątki na gołe a zrobić jedną lepszą z jakimś magicznym bannerem?
(acha i osobiście wolę zestaw na lordzie: Vambrences + armour of caledor + amulet of light + lanca/dwurak. magiczne ataki na smoku to jest to, a spróbuj ruszyć puszkę która ma na grzbiecie
Ale to oczywiście tylko moje opinia - czasem lepiej mieć bardziej zabójczą szarżę)
Ale na moje 4 bohaterów na idealne 2 kafle to za duzo - wywaliłbym latacza.
Też jakoś nie dażę szczególnym uwielbieniem czepów w princach - lepiej dać sztandary - zawsze +1 do rezolucji lepszy niż jeden atak...
i może odchudzić dwie piątki na gołe a zrobić jedną lepszą z jakimś magicznym bannerem?
(acha i osobiście wolę zestaw na lordzie: Vambrences + armour of caledor + amulet of light + lanca/dwurak. magiczne ataki na smoku to jest to, a spróbuj ruszyć puszkę która ma na grzbiecie
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Zrobiłbym jedną 6 dragon princów ze sztandarem magicznym (war bannerem). Jak na te punkty to masz strasznie mało jednostek... taki urok smoka. A poza tym jak już powiedział Kris "nic odkrywczego", dołaczam się do jego wypowiedzi. Pozdr