PMotM8 Chaos dragon

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

Tzeeneth ??

tam skrzydła podpasują o ile się ni emyle :D
mało widać niestety

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Nurgiel :evil:
Max robi tylko Nurgla!

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

E tam, sympatyczny ten jeżdziec, lepiąko też miejscami sympatyczne, ale nie ma tego pałeru co jazda pająkowata albo rydwan.
O malowaniu nie powiem - ciemność widzę.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

szkoda że takie kiepawe fotki, playmini przez to przegrasz.
wiem że masz takie podstawki w armii ale do tego smoka nie pasują ani trochę, abyt jaskrawe.
sama figurka nawet fajna, podoba mi się chaośnickość tego smoka;) pazurki ma trochę obite. miałem sie czepiać też krótkich rączek kolesia i skrzydeł smoka ale co tam, pokraczność przede wszystkim;) za to głowa zbyt wampirza- lepsza by była taka od maga pieszego tłustego:) korbacz trochę bardziej chaośnicki mógłby być, jakis znaczek nurgla by nie zaszkodził no i skrzydła... są zbyt czyste w porównaniu do rozkładającego się smoka. 'rzygi' z paszczy tkie sobie.. wolę myśleć że to jego chaośnicki język i od razu lepiej sie to prezentuje;)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

no wlasnie smok caly jaskrawy jest naprawde nie taki matowociemny
ale jak nie ma slanca to nie potrafie lepszej foty wykonac ]:-< tamte wszystkie monstra w lecie robilem a w tedy jest sloneczko no i widac roznice np moj g daemon of nurgle jest na tym samym poziomie mniej wiecej a na tej focie ten smok w poruwnaniu do tamtego demona to tt
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

ODPOWIEDZ