PlayMini Of The Month 8 - styczeń
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Hmm chętnie pomaluje mój czołg albo Priesta konnego, ale immunite to pyschology to w imperium są tylko flagsi i czołg, ale Chaos wtedy ma najlepiej bo wszystko moze miec marka Khorna, lub demony co są całe immunite to psychoKołata pisze:[Bla bla bla]
Wydaje mi się że w każdej armii jest coś z hejtem, frenzy, terrorem, fearem czy innym takim czymś co ma na mordzie wypisane "kill! kill! kill!"
breta nie ma... ale jak mialbym cos do niej malowac, to chyba grali...bo na nich patrze z najwiekszym obrzydzeniem... a w drugiej kolejnosci stoi oddzial reamlow...ale to tylko moje subiektywne odczucie ;DKołata pisze:Jestem ZA Chcę zobaczyć co tu gracze HE wystawią. Chyba jednak woleliby tradycyjnie pojmowane "Walęwtyłki"
Wydaje mi się że w każdej armii jest coś z hejtem, frenzy, terrorem, fearem czy innym takim czymś co ma na mordzie wypisane "kill! kill! kill!"
-
- Kretozord
Zrób relikwię
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dajcie spokój z immunami i zasadami, tym razem będzie po prostu "oddział pełen nienawiści i powodujący opad gaci"
Ale o tym szaaa, bo dopiero pojutrze ogłaszamy
Ale o tym szaaa, bo dopiero pojutrze ogłaszamy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Kretozord
Koniecznie cały oddział? Może bohaterowie też?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
zgalszam sie z prozba aby tez mozna bylo malowac bochatera .... nie mam zadnego takowego oddzialu ... a kupno jednej figurki (chocby z innej armi niz sie zbiera) nie jest tak dotkliwe dla portwela
druga sprawa ... zeby na przyszlosc fotki do konkursu byly wklejane pojedynczo (jest to nie fair w stosunku do innych uczestnikow )
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny