PlayMini Of The Month 9 - luty
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
mi tez wlasnie podchodzi pod to co wlasnie maluje ]:->
to co teraz robie to istna masakra ]:-> dopiero zaczente a juz duma mnie rozpiera ]:->
to co teraz robie to istna masakra ]:-> dopiero zaczente a juz duma mnie rozpiera ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
No to pewnie wszyscy zabieramy się do roboty ;]
Najpierw muszę dać popracować DOT -4
Warmachine co ststem SF a nie Fantasy.Więc odpada.W jednym z pierwszych postów było to poruszone(jak ktoś się pytał o modele z Wh40k).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Tak jak Reyki napisał. WM to nie fantasy.Bonczek pisze:A jak z warmachine? Zostało pominięte świadomie?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
BullShiftWarmachine co ststem SF a nie Fantasy.Więc odpada.
Iron Kingdoms to ten sam świat dla obu systemów No i jest nadal steampunkowy w realiach fantasy Musielibyście też krasnoludy i inżynierów Imperium wykluczyć z WFB, bo go z fantasy w SF zamieniają
Insze pytanie gdzie niby w maszynkach się coś krwiożerczego da odnaleźć?
Mimo wszystko już z niecierpliwością czekam na zapowiadane wymiatające prace
Kill! Kill! Kill!
-
- Kretozord
Dla zobrazowania
Prawie jak SF:
Prawie jak SF:
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Trzeba było jednak nie pozwolić na żadne hordy i inne privateery, byłby spokój, mniej dymu i jasność. No nic - nauczka na przyszłe edycje.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Kretozord
Ja tak dla zasady protestuję Bo i tak wątpię żeby konkurs został zalany figsami z WM a tymbardziej żeby te figsy ten konkurs wygrały.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: