Wypada wracac i bronic honoru patrioty lokalnego...
Częstochowski turniej WFB
to pewnie i ja wpadne, ale w jakiej konfiguracji, to sie jeszcze zobaczy 

hehe 
 wiecej lepiej, bedzie dobra zaawa, na miejscu mozna nabyc picie i cos na zab.
pzdr.

pzdr.
No tak Rob i Malal musza wymaksowac lokaleGajowy pisze:konkretnie ja z robsonem nawymyslalismy
z drugiej strony przypominam ze to paroofka i jesli ktos przyjedzie sam to dostanie na caly turniej jakies dziecko do pomocyinteresuje nas aby bylo 20 osob.
Malal ma wielkie aspiracje w tym sezonie , wiec nawet te marne 11 punktow wiecej to dla niego cisnienie  

ma strate 2pkt, wiec walczy o kazdy punkcik 

jak widzicie malala nie ma na liscie, niestety nie bedziemy mogli skopac mu tylka

chyba w irlandii, malal wyjezdza sobie w lutym

przypominam o rozpach i podsylaniu ID ligowego - to dosc wazne 

Pytanie do kompozycji armii:
Czy obowiązują restrykcje odtyczące wystawiania bohaterów?
Np. jak chce jechać z Khemrii i Dogs of War, to średnio się mieszcze (bo Khemri musi mieć Herophanta i Generała i DoW musi mieć Paymastera i Generała)
Interesuje mnie np. konfiguracja Ogry + Khemrii (czy mogę wystawić do Ogrów Butchera jako "generała", mimo, że normalnie nie może nim być?) albo czy w VC musze mieć Nekrosa, jeśli wychodzi im, że będzie on jedynym bohaterem?

Czy obowiązują restrykcje odtyczące wystawiania bohaterów?
Np. jak chce jechać z Khemrii i Dogs of War, to średnio się mieszcze (bo Khemri musi mieć Herophanta i Generała i DoW musi mieć Paymastera i Generała)
Interesuje mnie np. konfiguracja Ogry + Khemrii (czy mogę wystawić do Ogrów Butchera jako "generała", mimo, że normalnie nie może nim być?) albo czy w VC musze mieć Nekrosa, jeśli wychodzi im, że będzie on jedynym bohaterem?
wszystkie "normalne" restrykcje dzialaja, sumy slotow musza sie zgadzac Macku (wiec nie da sie polaczyc DoW i TK) z tym zalozeniem ze kazda armia musi miec conajmniej jeden core i generala.

Do ktorej bedzie trwac turniej ?

skonczymy jak skonczymy ale mysle ze ok 18-19 powinien byc koniec 

oczywiscie ze na nowych, nowe demony i De też obowiązują

RIP
						Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE