HE dragon [done] - 15.04.2008 -> Nowe FOTY - aukcyjne
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
HE dragon [done] - 15.04.2008 -> Nowe FOTY - aukcyjne
nowy projekt smok HE - tym razem w niestandardowych barwach
na razie wczoraj udalo mi ise tylko tyle zrobic - coz zamierzam smoka samego skonczyc dzis (moze uda mi sie caly projekt zakonczyc do polowy lutego ??)... tyle na chwile obecna ...
na razie wczoraj udalo mi ise tylko tyle zrobic - coz zamierzam smoka samego skonczyc dzis (moze uda mi sie caly projekt zakonczyc do polowy lutego ??)... tyle na chwile obecna ...
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2008, o 10:04 przez dead, łącznie zmieniany 5 razy.
- GraveDigger
- Chuck Norris
wyglada bardzo fajnie, kolory sa spoko, czekam na skonczonego
ktory to juz smok ??? produkcja masowa
brawo prezentuje sie super ... czekamy na fotki z dalszych etapow malowania
brawo prezentuje sie super ... czekamy na fotki z dalszych etapow malowania
Nie - ma dwa rodzaje główek, dwa rodzaje grzebieni na grzbiecie i dwa rodzaje "uszów" (rogi albo błoniase)Belaner7 pisze:Troche nietematczne pytanie,dobrze mi się wydaje że nowy smok ma 2 rodzaje skrzydeł?
Ale reszta - pojedyncza.
Super smok - sam mam zamiar malować swojego w podobnym schemacie..
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
- Szrederator
- Chuck Norris
Świetne malowanie, bardzo dobra kolorystyka podobna do tej co sam chce pomalować swojego
- Młody Pajak
- Kradziej
Super wygląda, ale te skrzydła wyglądają zupełnie inaczej jakby były z dwóch innych smoków.
łuski totalnei mi nei podchodza. sie zbyt bardzo w oczy zucaja. ale reszta wyglada przyzwoicie
- Szrederator
- Chuck Norris
i jeszcze dwa rodzaje ogonówKris pisze:Nie - ma dwa rodzaje główek, dwa rodzaje grzebieni na grzbiecie i dwa rodzaje "uszów" (rogi albo błoniase)Belaner7 pisze:Troche nietematczne pytanie,dobrze mi się wydaje że nowy smok ma 2 rodzaje skrzydeł?
Ale reszta - pojedyncza.
Super smok - sam mam zamiar malować swojego w podobnym schemacie..
jakieś te zdjęcia dziwne, światło nierówno pada
łeb w hełmie ładniejszy
co ta podstawka tak na czerwono przykurzona? Ten smok świeci?
poza tym - bardzo mi się podoba, o niebo lepszy od tych niebiesko białych, które tak powszechnie występują w elfich domostwach
łeb w hełmie ładniejszy
poza tym - bardzo mi się podoba, o niebo lepszy od tych niebiesko białych, które tak powszechnie występują w elfich domostwach
Bo to sun dragon.Musi świecić.Fajna praca.
Zdjęcia też dobre.Ja nie potrafię nawet takich zrobić chociaż już uzywałem 3 różnych aparatów i oświetlenia zgodnie z radami.
Zdjęcia też dobre.Ja nie potrafię nawet takich zrobić chociaż już uzywałem 3 różnych aparatów i oświetlenia zgodnie z radami.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
co do glowy to smok ma 2 typy glowek obie sa przytwierdzane na magnes wiec mozna zmieniac w zaleznosci od wymagan i potrzebSupeł pisze: łeb w hełmie ładniejszy
A ta skalka sie swieci bo ta mala ptaszyna - feniksik sie swieci (coz staralem sie go pomalowac tak by byl "ognisty" ale nie wiem czy dalem rade czy nie bo ogolem na takiej malej powierzchni to ciezko cos zdzialac ...)
BTW zdjecia beda lepsze jak beda ku temu warunki oswietleniowe