Kminienia na 2250

Moderator: Ziemko

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Kminienia na 2250

Post autor: Ziemko »

Mam juz swoj standard na 2250 , ale ciagle cos mi nietak jest... Ciagle mysle co by tu zmienic... Oto kilka moich propozycji , wypodziedzcie sie - z checia poslucham waszych opiniii:

Trzon w kazdej rozpie jest ten sam :

Zaba
Priest
Biegacz

60 skinow

3xsalki

zmieniaja sie tylko speciale :

opcja 1 :
2x4 kroxy
2x4 terki

opcja 2 :
3 kroxy
3 kroxy
4 kroxy
4 terki

opcja 3:
3x3 kroxy
4xterki
+10 skinkow

opcja 4:
2x3 kroxy
5xkawa
4xterki

zostaje jakies 30 pktow nie wiem na co

opcja 5:
taka jaka obecnie gram
3x3 kroxy
5xkawa

Ogolnie po ostatniej parowce na ktorej mialem 2x3 terki doszedlem do wniosku , ze brakuje mi ich na 2k , zdecydowanie latwiej z nimi niszczy sie maszyny... Nie wiem co wybrac :roll:

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

4 najbardziej zbliżona do tego co ja mam więc ona mi się najbardziej podoba

zresztą każda z tych opcji jest równie dobra, problem w tym na co się trafi, wiadomo jedne ciut lepsze na to drugie na co innego

jednak 4 i 1 najbardziej uniwersalne mi się wydają ;)

Karol J
Chuck Norris

Post autor: Karol J »

5 opcja chyba najlepsza zdecydowanie. Jakbym miał w szeregu ustawiać to za nią postawił bym 2 a potem 4. Ale mimo wszystko 5 najlepsza. Masz kawę która potrafi zrobić niespodziankę i mocne udeżenie w postaci kroxów, których mając 3 unit jesteś prawie pewny, ze przynajmniej jeden zawsze znajdzie się w odpowiednim miejscu.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

1!!!!!!
KROXY to potęga!!!!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nie ulatwiacie mi ;) Chyba najblizsza memu sercu jest obecnie wersja 2ga ;) Cholera bede musial kroxa dokupic - kto ma na sprzedaz kroxa Vedycyjnego ? Wersja nr 1 jest imho najmocniejsza , ale tez bardzo popularna - sam dlugo tak gralem , wtedy tylko bylo to na lordzie biegaczu i mi sie to znudzilo...

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

wer. 1 jako pg... jak sobie skladalem rozpe lizzie z zaba to tak wlasnie wygladaly u mnie speciale...

sam bym zagral 4 bo lubie kawa z huanchim.. przez ten sztandar ma spory potencjal...

a myslales moze o 5 terkach jako crossfire?

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

5 opcja mi sie podoba i chyba jest najfajniejsza zwazywszy ze Ziemko twierdzi ze nie lubi terkow :P
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

Poza opcja 1, która jest nudna (jak już to zostało napisane) wybrałbym opcje 4, bardzo uniwersalna z niezłym kopem. Ja np. nie moge sie odnalezć bez terków, które znacznie ułatwiaja gre przeciwko defensom.
Pozdr!!

ODPOWIEDZ