Kapitan Polska- "jesteś pipą";)Szczególnie jak się takie reformy robi.ksuM pisze:A co znacie do mumiaczków fajnego.
Płock, Tumskie Wzgórze 4
wilku..jak zwykle przeginasz ;D ..a wody nie bedzie duzo..ale jak sie trafi to jezusek rzeza ;D na łodzi sam wyciął z oddziałem jakieś 1200ptk..
Munio: WE nie maja lasów, a stoły sa 72calowe w szerokosci wiec masz ustawione znaczniki na 18, 36 i 54, a krawedzie to 0 i 72
pozdrawiam
Munio: WE nie maja lasów, a stoły sa 72calowe w szerokosci wiec masz ustawione znaczniki na 18, 36 i 54, a krawedzie to 0 i 72
pozdrawiam
W zadnym ze scenariuszy WE nie maja lasu?? to zart??
Jak sa scenariusze to lasu nie ma.Jak nie ma scenariuszy to lasy są.
Zasada od dawna stosowana na turniejach.Nic nowego.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
WOW ?! Ostatni master w Bydgoszczy. 4 bitwy ze scenariuszami i tylko w 1 scenariuszu bylo zaznaczone ze WE nie moga miec lasu. Wiec nie wiem skad informacje ze to norma na turniejach Scenariusze w zaden sposob nie premiuja WE a za to tna tylko 1 armie... ale sprawiedliwosc...Reyki pisze:Jak sa scenariusze to lasu nie ma.Jak nie ma scenariuszy to lasy są.