Skrzydła
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Skrzydła
mam pewien problem..
robie wlasno recznie furie do mojej armii chaosu.
no i pojawil sie jeden problem. mam zrobione tulowie, są one okrągłe i nie wiem jakie skrzydla moglbym zrobic.. z czego i w jakim ksztaucie. probowalem cos z gs'a zrobic ale slabo to wyglada.
jesli robiliscie kiedys wlasnorecznie skrzydelka to prosze o wasza pomoc.
pozadrawiam
robie wlasno recznie furie do mojej armii chaosu.
no i pojawil sie jeden problem. mam zrobione tulowie, są one okrągłe i nie wiem jakie skrzydla moglbym zrobic.. z czego i w jakim ksztaucie. probowalem cos z gs'a zrobic ale slabo to wyglada.
jesli robiliscie kiedys wlasnorecznie skrzydelka to prosze o wasza pomoc.
pozadrawiam
aktualnie niestety nie mam aparatu, ale sa to najzwyczajniejsze w swiecie kulki z modeliny artystycznej.. taka modelina silikonowa z dodatkiem kuleczek ze styropianu.. ogolnie wyglada to jak okrą gła jażyna. trudno to wytlumaczyc ale w gruncie rzeczy jest to poprostu kuleczka
nie ;p
brzydkich spasionych furii nurgla ;p
brzydkich spasionych furii nurgla ;p
pomysl ciekawy, tylko jaki kształt 

http://www.advancedtautactica.com/viewtopic.php?t=7766
te skrzydelka pasowaly by idealnie.
wygladaja jak by byly zrobione z "nosków" (nasiona klonu chyba to są)
wiecie o co mi chodzi?
+ troche gsa.
te skrzydelka pasowaly by idealnie.
wygladaja jak by byly zrobione z "nosków" (nasiona klonu chyba to są)
wiecie o co mi chodzi?
+ troche gsa.

wiec musze jakims innym sposobem probowac.
pozdrawiam
Te muchy są genialne, ale nie tak gróby plastik!
I nie gadaj głupot, pełno najrozmaitszego plastiku wszędzie - załatwimy to we czwartek (jak się zjawisz) idź do kancelarskiego i pytaj o przezroczystą folię na okładki do bindowania, w arkuszach A4 są.
A ile tych furii chciałeś?
I nie gadaj głupot, pełno najrozmaitszego plastiku wszędzie - załatwimy to we czwartek (jak się zjawisz) idź do kancelarskiego i pytaj o przezroczystą folię na okładki do bindowania, w arkuszach A4 są.
A ile tych furii chciałeś?
ok, kupie taką folie. furii bedzie 8. przedstawie caly plan w czwartek, napewno sie zjawie, pozdrawiam.
mozesz tez uzyc tego plaskiku z blisterow