Stanowisko pracy ;)
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Stanowisko pracy ;)
Jak w temacie No to ja bede pierwszy
P.s-zawsze mam taki pierd.lnik ;) czasem sie ogarnie ale to zwykle nie na dlugo
P.s-zawsze mam taki pierd.lnik ;) czasem sie ogarnie ale to zwykle nie na dlugo
Mam taki sam pi....nik albo i gorszy ale nie mam cyfrówki żeby to pokazać. Jak dla mnie - standard. Mam mniejsze biurko, więc połowa bajzlu leży na podłodze. To coś w misce to chariot?
P.S. Zmniejsz zdjęcia
P.S. Zmniejsz zdjęcia
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Nie w misce sa rozne czesci z modeli do II wojny swiatowej ale nie tylko (do konwersji ) ,to kolko to od jakieś armaty niemieckiej :D
ale ja wszystko w tym "tworczym nieladzie" moge znaleźć
- Krajkowski
- Chuck Norris
Ja ma problema... jak mam burdello na stole... znajdę wszystko... a jak wparuje Maine Muter ( pedantka z powołania ) i zrobi porzadek... niby wszystko jest na swoim miejscu ale kurwde... gdzie co jest to nie mam pojecia
otoz to w nieladzie jest metoda
Hej!
To ja się pochwale swoim śmietniskiem
Tu macie biurko, na którym "odrabiam lekcje", czytam to forum i "maluje" (powinno być niszcze...) figurki
Tutaj macie drugie biurko na którym z założenia miałem robić makiety, a tak naprawdę trzymam tam wszystko do modelowania + terrarystyki.
A to jest miejsce gdzie powstają makiety i modele. Na zdjęciu samolot X31 we wczesnym stadium produkcji To kwadratowe wyklejone z taśmy na dywanie to "stół" do grania
Mam nadzieję że te zdjęcia wniosły coś do waszego życia itd itp
To ja się pochwale swoim śmietniskiem
Tu macie biurko, na którym "odrabiam lekcje", czytam to forum i "maluje" (powinno być niszcze...) figurki
Tutaj macie drugie biurko na którym z założenia miałem robić makiety, a tak naprawdę trzymam tam wszystko do modelowania + terrarystyki.
A to jest miejsce gdzie powstają makiety i modele. Na zdjęciu samolot X31 we wczesnym stadium produkcji To kwadratowe wyklejone z taśmy na dywanie to "stół" do grania
Mam nadzieję że te zdjęcia wniosły coś do waszego życia itd itp
fajny stol nie ma co
Troche maly komp zajmuje niemal calosc
- Tzeentch89
- Powergamer Rozpiskowy
Na jakimś forum modelarskim zauważyłem podobny temat.
Jako, że tutaj nie znalazłem niczego w tym stylu, pomyślałem że możemy się pochwalić/poużalać w jakim miejscu pracujemy nad naszymi jakże wspaniałymi dziełami jakimi są figurki i makiety do gier strategicznych. Można sie także podzielić informacją co teraz mamy "na warsztacie", wrzucić zdjęcia tego czegoś...
Na początek ja wstawię kilka fotek mojego małego chle... tzn warsztatu.
PS. Jeśli temat się nie rozwinie - trudno. Będzie można skasować
Jako, że tutaj nie znalazłem niczego w tym stylu, pomyślałem że możemy się pochwalić/poużalać w jakim miejscu pracujemy nad naszymi jakże wspaniałymi dziełami jakimi są figurki i makiety do gier strategicznych. Można sie także podzielić informacją co teraz mamy "na warsztacie", wrzucić zdjęcia tego czegoś...
Na początek ja wstawię kilka fotek mojego małego chle... tzn warsztatu.
PS. Jeśli temat się nie rozwinie - trudno. Będzie można skasować
- Tiger Brown
- Kradziej
Zaraz pewnie na mnie nakłapią, że uprawiam nekromancję forumową, ale chciałem się pochwalić: w ferie sobie zmajstrowałem szafkę, żeby wreszcie w jakimś ładzie i składzie mieć duperele modelarsko-malarskie.
Jestem z siebie bardzo zadowolony - jaki Ja jestem zdolny!
(Żeby zamknąć szafkę, trzeba posprzątać ze stołu, a dotychczas miałem z tym problemy i wyglądał jak Stadion Dziesięciolecia po południu. Więc dodatkowy plus takiego rozwiązania.)
Jestem z siebie bardzo zadowolony - jaki Ja jestem zdolny!
(Żeby zamknąć szafkę, trzeba posprzątać ze stołu, a dotychczas miałem z tym problemy i wyglądał jak Stadion Dziesięciolecia po południu. Więc dodatkowy plus takiego rozwiązania.)
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.