Płock, Tumskie Wzgórze 4
bo to przewiduje ich Army Book? a poza tym co to za oslabienie 1 las na stole? nikt im nie mowi, ze nie moga wystawic magów, czy forest spirytów... wszystko sie dzieje bez ingerencji w zasady, calkowicie legalnie z bookiem w reku
bo 1 i 2 scenariusz jest wystawianie sie na zasadach pitched battle zas 3 jest zupelnie inny??Gobo pisze:a niby dlaczego Mania?
Btw fajne podejscie ze jesli dzieje sie cos zgodne z rulebookiem to mozna oslabic 1 armie i miec to gdzies... rownie dobrze mozecie zrobic scenariusz ze breta sie nie modli... tez to potnie tylko 1 armie.
dodatkowy las to czesc podrecznika WE i oslabia i zmienia to baaaardzo ta armieGobo pisze:oslabienie 1 las na stole? nikt im nie mowi, ze nie moga wystawic magów, czy forest spirytów... wszystko sie dzieje bez ingerencji w zasady, calkowicie legalnie z bookiem w reku
dokladnie potwierdzam to co napisal Bania 1 i 2 bitwa to PB z drobnymi dodatkami.... tylko 3 bitwa ma w sobie konkretny scenariusz!
a nie sprawiedliwością jest dodanie do PB scenariusza ktory w zaden sposob nie wplywa korzystnie na WE i przy okazji odebranie im mozliwosci wystawienia premiowego lasu...
ta armia operia sie na tym terenie !!
a nie sprawiedliwością jest dodanie do PB scenariusza ktory w zaden sposob nie wplywa korzystnie na WE i przy okazji odebranie im mozliwosci wystawienia premiowego lasu...
ta armia operia sie na tym terenie !!
sorki..scenariusz 1 podbija kazda armie... a do baniaka...bretka nie ma zasady modlenia sie tylko w PB
a co do lasów...w 3 scenariuszu możecie wystawić... tez sie przy nim wystawiacie jak przy PB... a o scenariuszu 1 pogadam z koralem..
z reszta z bania juz o tym na gg gadalem
a poza tym to grać z jajem torunscy PG, a nie placzecie...
a co do lasów...w 3 scenariuszu możecie wystawić... tez sie przy nim wystawiacie jak przy PB... a o scenariuszu 1 pogadam z koralem..
z reszta z bania juz o tym na gg gadalem
a poza tym to grać z jajem torunscy PG, a nie placzecie...
licza sie tylko punkty i pieniadze
w ta nie ma szans koralku ;D mial bys w next.. a tak to bede mial nie tydzien a 2 na malowanie... no i Ty plewko mi pomaluj Tristana ;Dkoral pisze:kuzwa turniej juz moglby byc w najblizsza sobote a tu jescze 2 tygodnie...
Niljor.. spoko luz, mam andzieje,z e jednak dojedziesz
Wilqu - no bulwers jak ktos powiedzial sa ludzie i taborety
Bania - nie to ze Cie nie lubie, ale irytuje mnei takie podejscie do battla, a Ty sam w sobie to jestes spoko.. zmienisz podejscie to bedzie luxus ;D
też tak uważam może skończyłyby się te idiotyczne ustalanie zasad przez tych którzy nie są organizatoramikoral pisze:kuzwa turniej juz moglby byc w najblizsza sobote a tu jescze 2 tygodnie...
gobo dopisz do każdego scenariusza WE nie mogą wystawić dodatkowego lasu lub mogą wystawić i po kłopocie
turniej jest organizowany po to żeby się na nim dobrze bawić co do tej pory się udawało w Płocku , a nie dla kasy i punktów bo gdyby tak było to zaprosiliby kilka osób i duże punkty do ligi nawet za ostatnie miejsce gwarantowane a chyba nie oto chodzi
Łódź przestała to teraz Toruń zaczyna ciekawe kto będzie po Toruniu
Ostatnio zmieniony 6 lut 2008, o 15:46 przez frelo, łącznie zmieniany 1 raz.
wiesz frelo, każdy gra jak lubi... a ze inni moga nie tolerowac jego stylu gry to juz go nie obchodzi.. smutne ale prawdziwe ja Ci moge dac tylko talerz ciastek an pocieszenie ;D
@Koral - dopisz do scenariusza 1 i 2 "WE nie dostają dodatkowego lasu", a do scen. 3 dopisz "WE dostają dodatkowy las"
@Koral - dopisz do scenariusza 1 i 2 "WE nie dostają dodatkowego lasu", a do scen. 3 dopisz "WE dostają dodatkowy las"
mi tez ich szkodaWilqu pisze: szkoda mi niektórych ludzi tak bardzo się meczą