EEGT- info i pogaduszki
no to swietnie. bukuje sobie wolne w robocie i samolot pewnie niedlugo tez. bede na 99%!!!
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Wstępna wersja zasad już jest. Zawiera:
- Dopuszczone armie
- Tabelkę VP
- Scenariusze
Można ją przejrzeć tu:
http://strony.aster.pl/barbaros/scenariusze.pdf
Prosimy o komentarze i zastrzegamy, że jest to WSTĘPNA wersja, która zapewne ulegnie jeszcze zmianom.
- Dopuszczone armie
- Tabelkę VP
- Scenariusze
Można ją przejrzeć tu:
http://strony.aster.pl/barbaros/scenariusze.pdf
Prosimy o komentarze i zastrzegamy, że jest to WSTĘPNA wersja, która zapewne ulegnie jeszcze zmianom.
ciekawe scenariusze.
musze jednak zapytac czy WE beda mialy swoj las w kazdym scenariuszu no i czy jak w 1 bede uzupatorem i wsadze genka do WD i wybiore jakos taniec KB znaczy to ze mam ten ulepszony?
tytuly za odpowiednio przegrana i wygrana sa bajer
musze jednak zapytac czy WE beda mialy swoj las w kazdym scenariuszu no i czy jak w 1 bede uzupatorem i wsadze genka do WD i wybiore jakos taniec KB znaczy to ze mam ten ulepszony?
tytuly za odpowiednio przegrana i wygrana sa bajer
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Barbarossa
- Mniejsze zło
WE będą miały lasy normalnie (dopiszę).
Owszem, wybierając taniec z KB zabijasz generała przeciwnika na 5+.
Co do tytułów - cieszę się. Jeśli się spodobają, to być może będą jakieś ekstra fanty z tym związane - np. mini nagrody symbolizujące bloodthirstera dla kogokolwiek, kto założy przynajmniej jedną maskę.
Owszem, wybierając taniec z KB zabijasz generała przeciwnika na 5+.
Co do tytułów - cieszę się. Jeśli się spodobają, to być może będą jakieś ekstra fanty z tym związane - np. mini nagrody symbolizujące bloodthirstera dla kogokolwiek, kto założy przynajmniej jedną maskę.
latwiej bedzie zalatwic po snotlingu dla kazdego co dostanie maske..
tytuly super, scenariusze tez wydaja sie OK na pierwsze czytanie, jak bede mial chwile to dokladniej przejrze
tytuly super, scenariusze tez wydaja sie OK na pierwsze czytanie, jak bede mial chwile to dokladniej przejrze
Fajne fajne.
Mam nadzieję, że bilety będą dostępne dość łatwo
Mam nadzieję, że bilety będą dostępne dość łatwo
tak btw: czemu Erranty i Eshin nie zostana dopuszczone do turnieju skoro DL i Kult bedzie?
Bo są przegięte?Gajowy pisze:tak btw: czemu Erranty i Eshin nie zostana dopuszczone do turnieju skoro DL i Kult bedzie?
Ja tez już mam dosyć armii z Storm of Chaos, ale chyba powinno być albo wszsytko, albo nic.
Choć, jak zostanie tak jak jest, to płakać nie będe
decyzja o dopuszczonych armiach jest robocza - to pomysl Barba na bazie ligowego limited...
osobiscie wywalilbym wszystko, co nie ma wlasnego AB, poza ChD i DoW.
decyzje musza zapasc szybko - w tym tygodniu chce, aby regulaminy pojawily sie na stronie!
osobiscie wywalilbym wszystko, co nie ma wlasnego AB, poza ChD i DoW.
decyzje musza zapasc szybko - w tym tygodniu chce, aby regulaminy pojawily sie na stronie!
"I fart in your general direction"
mnie to ostatecznie wisi bo nie zamierzam grac zadna z tych armii, ale albo wszystko albo nic
wszystko na pewno byc nie moze, bo slayerzy, sylvania, middenland czy ardboyz to powrot do przeszlosci...Gajowy pisze:mnie to ostatecznie wisi bo nie zamierzam grac zadna z tych armii, ale albo wszystko albo nic
"I fart in your general direction"
*wszystko zgodnie z liga, czyli co nie dostalo nowego deksu od momentu wyjscia kampanii.
nie mialem na mysli tych armii ktore wymieniles
nie mialem na mysli tych armii ktore wymieniles
Co za absurd. To albo Ci wisi, albo "wszystko albo nic".Gajowy pisze:mnie to ostatecznie wisi bo nie zamierzam grac zadna z tych armii, ale albo wszystko albo nic
Mi się regulamin podoba. DL i Kult należy potraktować nie jako wybiórcze dopuszczanie SoC, tylko jako "smaczek" pozwalający zagrać w miarę grywalnymi darkelfami
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Czy to wystarczy by ustały dziwne okrzyki "wszystko albo nic"?Szaman pisze:decyzja o dopuszczonych armiach jest robocza - to pomysl Barba na bazie ligowego limited...
Dopuszczony jest standard Ltd.
Jest chyba jasno opisany.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Zwykłe DE są dużo bardziej grywalne.pozwalający zagrać w miarę grywalnymi darkelfami
Wolę też grać z errantry war niż ze zwyczajną bretonią. A Eshin uważam za słabszy od zwykłych szczurów. Nie bardzo zatem rozumiem dopuszczenie CoS i DL, a zbanowanie errantry war i eshinu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Bardzo dobrze rozumiem dopuszczenie DL - szkoda ładnych, silnych armii, figurki sie zmarnują.Jankiel pisze:Zwykłe DE są dużo bardziej grywalne.pozwalający zagrać w miarę grywalnymi darkelfami
Wolę też grać z errantry war niż ze zwyczajną bretonią. A Eshin uważam za słabszy od zwykłych szczurów. Nie bardzo zatem rozumiem dopuszczenie CoS i DL, a zbanowanie errantry war i eshinu.
CoS- pewnie po znajomości.
Errantry i Eshin to potworki.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.