HE na 1650
- Szrederator
- Chuck Norris
HE na 1650
HERO
----------------------------
Dragon Mage 2lvl, SW, RoF @ 435p.
Mage 2lvl, Seerstuff, DS @ 185p.
CORE
---------------------------
10Archers @ 110p.
SPECJAL
--------------------------
6DP mu, std, War banner @ 230p.
6DP mu, std, Banner of Ellyrion @ 225p.
14SM fcg, skeinsilver @ 265p.
RARE
-------------------------
2RBT @ 200p.
EDIT:Niema BoS, ponieważ takie są ograniczenia na turnieju do 9pd na turę
----------------------------
Dragon Mage 2lvl, SW, RoF @ 435p.
Mage 2lvl, Seerstuff, DS @ 185p.
CORE
---------------------------
10Archers @ 110p.
SPECJAL
--------------------------
6DP mu, std, War banner @ 230p.
6DP mu, std, Banner of Ellyrion @ 225p.
14SM fcg, skeinsilver @ 265p.
RARE
-------------------------
2RBT @ 200p.
EDIT:Niema BoS, ponieważ takie są ograniczenia na turnieju do 9pd na turę
Ostatnio zmieniony 13 lut 2008, o 19:41 przez Szrederator, łącznie zmieniany 2 razy.
zacznij od tego ze musisz miec minimum 3 oddziały core.
Panie spraw zeby ludzie pisali na tematy o ktorych cos wiedzą... Amen!
Co do rozpy: daje rade ale daj WL sa o wiele lepsi i bardziej uniwersalni poza tym no coz... Malo cie...
Co do rozpy: daje rade ale daj WL sa o wiele lepsi i bardziej uniwersalni poza tym no coz... Malo cie...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Młody Pajak
- Kradziej
Rozpiska dobra mi się podoba. SM to ja bym zamienił na WL.
A co do liczebności teraz w tej edycji High Elvów będzie mało.
A co do liczebności teraz w tej edycji High Elvów będzie mało.
No ja na te punkty wyciagam wiele wiecej ale on ma Dragon maga a ten juz 1/3 armii zjada...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Proponuje abyś zrezygnował z dragon maga- na te punkty za drogo wychodzi. I tak jak już ktoś wspomniał pamiętaj minimum 3 jednostki podstawowe, bo póki co rozpa nielegalna. Pozdr
Pomyśl i nie powielaj błedów innych to 1650 czyli dwa cory zwykle wystarczą , a u HE o innej kompozycji armii nawet jeden.ak już ktoś wspomniał pamiętaj minimum 3 jednostki podstawowe, bo póki co rozpa nielegalna
Fajna rozpa , fajnie , że każdy ma inny pogląd na armie i ta mi też sie podoba , smok jest ok tylko trzeba go ostro kitrać ..
Beka na maxa
A ja myśląc sobie, jakbym z tym zagrał, tylko o smoka się martwiłem Więc niekoniecznie do wywalenia.Szymek pisze:Proponuje abyś zrezygnował z dragon maga- na te punkty za drogo wychodzi. I tak jak już ktoś wspomniał pamiętaj minimum 3 jednostki podstawowe, bo póki co rozpa nielegalna. Pozdr
szmtae jednak daj, pisałęm Ci już o tym gdzie indzie, te 50pkt przy DM mocno zwiększa potencjał magiczny, jeszcze jest zwykły mag, szmatka koniecznie, przynajmniej imo.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
A ja dla odmiany bym odchudził oddziały DP i SM,12 IMO daje rade,może jakiś lion chariot,bo to naprawde jest potęga,miałem okazje to przetestować.Co do dragon mage to świetny pomysł jeśli trafisz na armie średnio strzelającą to naprawde będziesz miał na wstępie uprzywilejowaną pozycję.
- Młody Pajak
- Kradziej
Trzeba trafić i dobrze rozegrać bitwę, a teraz dużo armi poradzi sobie ze smokiem nie tak jak kiedyś kiedy smoki niszczyły całe armie.
- Szrederator
- Chuck Norris
Niektórzy mówią, że smoka się na te p. nie opłaca brać ale na 2k tym bardziej już lepiej chyba prinsa na smoku dać niż jakiegoś dragon maga.A zresztą chcę go w końcu na jakiś turniej zabrać
@Kosa raczej nie wezmę jednak szmaty bo turniej ma ograniczenie do 9pd na turę i każdy bound sie liczy jako jedna kość.
@Kosa raczej nie wezmę jednak szmaty bo turniej ma ograniczenie do 9pd na turę i każdy bound sie liczy jako jedna kość.
- Szrederator
- Chuck Norris
Po pierwsze jadę nie na lublin tylko na prawie jak lublin na zaspie
Po drugie dla HE jest 1+core
Po drugie dla HE jest 1+core
- Szrederator
- Chuck Norris
Wiem rzecz w tym że jeszcze figur WL nie mam a SM mam.A tak pozatym to często gram z OnG i sie uzależniłem od SM