Debiut

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Jak ma Neo to po IP nie można, ale gdyby moderatorzy mieli możliwość uzyskania "mac adresu" jego sprzętu to pernamentnie :wink: mogą go zbanować. Tylko nie wiem czy maja taką możliwość.

Nie ma to jak być małym ograniczonym dzieckiem które tylko przed kompem potrafi sie dowartosciować. Prawda taka ze ta czasami "ostra krytyka" bardzo pomaga, gdyby mnie tu parę razy za moje prace nie zjechano to dalej bym plewnie malował, a tak to mam motywację, często dostaje rady i od razu wszystko sprawnie idzie.

Pozdro i sry za offtop

Awatar użytkownika
Rejmol
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Rejmol »

Trzecia praca, komentarze i rady mile widziane :)
Zdjęcia z flashem, bo przy lampkach wychodziły za ciemne :?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czemu Subject description nie chce mi się zmienić?? :(

Awatar użytkownika
skink
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: skink »

Mocniej pocieniuj skórę, bo teraz ten ork jakiś taki płaski jest... rozumiem, żę to czerwone cieniowanie metalu ma robić za rdze/krew, jednak nie wyglada to naturalnie. Poza tym to bardzo fajne malowanie, szczególnie ciekawie wyszedły bandaże. Tak trzymać :wink:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

w jakim wieku jestes? chcialbym zeby moja 3 figurka tak wygladała... podziwiam ;)

tak trzymaj!
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Hmmm... moim skromnym zdaniem mogę ci zaproponować (przynajmniej ja bym tak zrobił) to walnąc inka np. dark angels ink, dzieki czemu w głębienia wejdzie ciemny odcień oraz troche na górę mięśni, a następnie na samą góre nadać bazowy kolor, i stopniowo rozjasniać.

ODPOWIEDZ