skavenski morderca

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rabin
"Nie jestem powergamerem"

skavenski morderca

Post autor: Rabin »

oto i on, straszący grzeczne i niegrzeczne dzieci:
Obrazek
Obrazek

zapraszam do komentowania, koleżka robiony do własnej armii, zatem efekt uzyskany bez ciśnień zbędnych. taki TT

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

slabe metalik i za duzo drybrusha... ale ogolnie prezentuje sie fajnie :) na stol w sam raz

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Ładnie, ładnie. Ciekawy dobór kolorów i ich rozmieszczenie. Metaliki faktycznie trochę surowe, ale nie są złe (proponowałbym może dodać nieco czerni w brązowych zagłębieniach, gdzieniegdzie). Natomiast na plus mogę zapisać dokładność malowania bez brudzenia sąsiadujących elementów (ale nie staranność - najbardziej to się odbija z tyłu, na zbroi i płaszczu), cienie oraz konturowanie niektórych elementów; w modelach Skavenów jest to bardzo korzystne, ponieważ mają dużo drobnych detali i ciężko je wszystkie zauważyć, jeśli nie są wyraźnie zaznaczone i powyciągane rozjaśnieniami. U Ciebie trochę czerni mi właśnie brakuje w cieniach metalików, poza tym jest całkiem dobrze.

Całość mi się podoba, jeśli całą armię tak będziesz miał pomalowaną, to będzie bardzo przyzwoita :) A i podstawki odpowiednie dobrałeś.

Pozdrawiam
Sławol

P.S.
Aha, nigdy więcej nie rób zdjęć pod światło! :D
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Nie jest jakiś niesamowity, ale mi się całkiem podoba

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Bardzo sympatyczny szczurek :) nie wgniata w siedzisko, ale prezentuje przyzwoity poziom :)

ODPOWIEDZ