WE noble
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Drunken_Dwarf
- Wałkarz
Ciekawy model sie zapowiada, tylko ten fragment płaszcza na prawo od głowy na górnej fotografi, wygląda tak jakoś nie realistycznie.
pozdrawiam
pozdrawiam
Kto pije ten łebski,
kto pości ten kiepski.
kto pości ten kiepski.
heh. nie, nie wywraca sie.
ten ''plaszczyk'' przy glowie z prawej strony to chusta ze tak powiem spieta klamra czego jeszcze nie widac bo nie jest pomalowany...i dlatego dopiero od tego miejsca ja zwiewa... wiecie w zmysle to jest przedlozenie plaszcza ale zaczyna sie od lewej idzie pod glowa i spina go z drugiej strony a to jest taki... hmmm nadmiar ze sie tak wyraze... mysle ze teraz wiecie juz o co mi chodzilo...
ten ''plaszczyk'' przy glowie z prawej strony to chusta ze tak powiem spieta klamra czego jeszcze nie widac bo nie jest pomalowany...i dlatego dopiero od tego miejsca ja zwiewa... wiecie w zmysle to jest przedlozenie plaszcza ale zaczyna sie od lewej idzie pod glowa i spina go z drugiej strony a to jest taki... hmmm nadmiar ze sie tak wyraze... mysle ze teraz wiecie juz o co mi chodzilo...
Mi się bardzo podoba z jakich części jest on zrobiony
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
to miedzy nogami wyglada dziwnie bo smieszznie wyglada jak nagle GS sie zaczyna. chcialaem efekt wiatru na kazdej czesci wykonac zeby figs realistyczny byl...ale fakt nad plachta jeszcze pomysle, zeby miedzy nogami mu wszystko gralo
szczegol w tym ze on go trzyma w prawej rece wlasnie a napina lewa, czyli odwrotnie niz kazdy inny figs
czesci ktorych uzylem to nogi od nowego WD, glowa od eldarskich guardianow a reszta to GG elfi
szczegol w tym ze on go trzyma w prawej rece wlasnie a napina lewa, czyli odwrotnie niz kazdy inny figs
czesci ktorych uzylem to nogi od nowego WD, glowa od eldarskich guardianow a reszta to GG elfi
- nightclower16
- Mudżahedin
Super elfik ... jeszcze go ładnie pomaluj i chętnie znim zagram na jakimś masterze
podoba mi sie teraz tylko przyzwoite malowanie i........
ejak ktoś powiedział ta głowa świetnie pasuje No Matusz nigdy się nie nauczysz rozróżniać nie wiem jak ty to zrobileś że on się nie przewraca a i tak apropo miałem taką samą myszke co jest na zdjęciu
"Powinniśmy uderzyć w naszych wrogów ostrą stalą i zimnem naszych serc. Słabi zginą by mogli przetrwać silni... i nie oszczędzimy nikogo. Wtedy i tylko wtedypoznają nasi wrogowie prawdziwe oblicze strachu."
Malekith, Wiedźmi Król Naggaroth
Malekith, Wiedźmi Król Naggaroth