witam,
To chyba nie jest miejsce na to post, ale mam czy ktoś może wie gdzie mógłbym kupić imperialną piechotę i muszkieterów z 6 edycji. Podobają oni mi się o wiele bardziej a niżeli ci z nowej. Niestety na allegro udało mi się dostać tylko pikinierów. Jeżeli ktoś chciałby odsprzedać, albo zna kogoś kto chciałby się pozbyć takich figurek, to byłbym bardzo wdzięczny za takie informacje.
Pozdrawiam
imperium
Moderator: #helion#
http://wfb-pol.org/forum/index.php?f=55 - tutaj pasuje ten post
a co do starych to na www.allegro.pl tylko czekać i szukać (ja na chariot goblinski polowałem 3 miechy)
I w małych sklepach które nie odsyłały do GW z powrotem np: gamestation powinno mieć
a co do starych to na www.allegro.pl tylko czekać i szukać (ja na chariot goblinski polowałem 3 miechy)
I w małych sklepach które nie odsyłały do GW z powrotem np: gamestation powinno mieć
Ostatnio zmieniony 1 sty 2008, o 20:29 przez PAWLAK, łącznie zmieniany 1 raz.
muszkieterow moze kilku(10) znajde bo mi akurat ci z 6 edycji sie nie podobają.
Podeslij tylko fotki ze strony gw o ktore modele ci chodzi bo mozliwe ze mowimy o roznych modelach.
Podeslij tylko fotki ze strony gw o ktore modele ci chodzi bo mozliwe ze mowimy o roznych modelach.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken