HE dragon [done] - 15.04.2008 -> Nowe FOTY - aukcyjne
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Noo wreszcie jakieś bardziej ludzkie HE podobają mi sie w tej kolorystyce dużo bardziej wielki + za fireballa również
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
takie smoczyska to ja rozumiem bravo 10/10
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
ah nabijacie sie z gluta (ja zreszta tez ^^") - slepy jestem bylem i bede - coz nie zauwazylem ze ten zielony z GSa przebija coz poprawilem ale teraz sesja wiec na foty przyjdzie poczekac ;/
Buuuuu poprawił a mnie się podobało Nie wiem jak to w realu wyglądało ale na tych fotach to najlepsza częśc tego figsa Rzygnął albo ma szmoc
maly kadr ale chodzi tylko o plomyczek ...
coz tyle udalo mi sie zrobic... teraz moze pare godzin jutro posiedze a tak to krucho z czasem ...
coz tyle udalo mi sie zrobic... teraz moze pare godzin jutro posiedze a tak to krucho z czasem ...
to nadal wyglada jak jakis pierd.
sluchaj. dead. wez sie do tego przyloz bo to nprawde fajnei moe wyjsc z tym polomieniem. pomaluje konsekwetnie kazdy plomien, tak ze im glebiej tym jasniej i rob przejscia od bialy, bialy + zołty, zolty, zolty + czerwony, czerwony. ew. jeszcze na koneic troche czerwony + czarny. ale zrob to dokladnie, kazdy plomyczek. a wyjdzie fajnie. i dobrze by potem bylo jakis SL dodac.
pozdrawiam
sluchaj. dead. wez sie do tego przyloz bo to nprawde fajnei moe wyjsc z tym polomieniem. pomaluje konsekwetnie kazdy plomien, tak ze im glebiej tym jasniej i rob przejscia od bialy, bialy + zołty, zolty, zolty + czerwony, czerwony. ew. jeszcze na koneic troche czerwony + czarny. ale zrob to dokladnie, kazdy plomyczek. a wyjdzie fajnie. i dobrze by potem bylo jakis SL dodac.
pozdrawiam
Ładnie, ładnie, dead!
Cieszy bogata podstawka, dobór kolorów i sam fakt, że model jest nareszcie skończony Jest parę momentów do poprawy, ale są też takie, którym nic nie brakuje już
A szerzej się nagadałem już gdzie indziej
Pozdrawiam
Sławol
Cieszy bogata podstawka, dobór kolorów i sam fakt, że model jest nareszcie skończony Jest parę momentów do poprawy, ale są też takie, którym nic nie brakuje już
A szerzej się nagadałem już gdzie indziej
Pozdrawiam
Sławol
Różowy język jest
Poza tym przyzwoicie, choć bez niczego specjalnego.
Poza tym przyzwoicie, choć bez niczego specjalnego.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Młomyk z mordy nadal jest do... no zły jest. Cała reszta. Ćóż nie powala szczerze mówiąc. W sumie podoba mi się tylko żółć na szatach elfów i złoto tronu. Reszta jest bardzo przeciętna.
Bardzo przyzwoity smok. Czysto i schludnie. SL od ptaszka nie wyszedl, ale przynajmniej podstawka jest zywsza. Ogien z pyska wygladalby naturalnie gdyby byl jasniejszy. Powinienes 3mac sie bieli i zolci/pomaranczu, bez czerwieni.
Dodatkowo figurka wygladalaby jeszcze lepiej gyby kontrast byl wiekszy - mocniejsze rozjasnienia i glebsze cienie. Poza tym mogles sie pokusic o zielone lub niebieskie gemy - ladnie zwracalyby uwage.
Dodatkowo figurka wygladalaby jeszcze lepiej gyby kontrast byl wiekszy - mocniejsze rozjasnienia i glebsze cienie. Poza tym mogles sie pokusic o zielone lub niebieskie gemy - ladnie zwracalyby uwage.
o niebieskich gemach nie pomyslalem !! trzebabylo wczesniej pisac - bo to bardzo dobry pomysl (zielone nie koniecznie ale niebieskie a i owszem) na przyszlosc odnotuje dzieki !! a zwiekszanie kontrastu to cos nad czym pracuje (kiedys byl on za duzy i zmniejszylem i takie tego efekty z ktorych teraz powoli wychodze ... ale brakuje mi tej odwagi) ... dzieki za komenty - i nie uwazam ze jest on zwykly i normalny wg mnie jest to jednak wybijajaca sie praca - szczegolnie z racji tego ze ma 3 jezdzcow i 2 glowy [jakie by nie byly] - ja sie ciesze ze mam smoka za soba pora sprzedac i zabrac sie za cos innego !!
Oto nowsze aukcyjne fotki - obrazuja one z czym to sie je mojego smoka pozdro dla Mahonia za fotosu ^^"
link do aukcji:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0214473289
to TYLE dzieki za uwagi i komenty w tym temacie - byly one mi pomocne podczas dziergania tego smoczyska pozdro
bardzo fajny. szczególnie ten podziana moduły mi sie podoba
co do malowania to bardzo dobre (choc mag w pierwszych fotek ma słabo wycieniowaną ta zółta szmate - widac przejscia )
a Dragon Mage jest uzbrojony tak samo jak moj
pozdrawiam
co do malowania to bardzo dobre (choc mag w pierwszych fotek ma słabo wycieniowaną ta zółta szmate - widac przejscia )
a Dragon Mage jest uzbrojony tak samo jak moj
pozdrawiam
magnesy z "bits pudla" kupilem tam malutki zestawik magnetow poczym je "wszczepilem" w cala konstrukcje !!