Kombinuję z czymś na Lublin i wciąż wykombinować nie mogę... Co myślicie o czymś takim?
Sacred Host of Quetzl
Biegacz 172pkt.
Sword of Might
Enchanted Shield
Light Armour
Tlazcotl
BSB 205
Cold One
Itzl
Light Armour
Scimitar of Sun Resplendent
Caddy 120pkt.
4x10 skink skirmishers 4x65pkt.
10 skink scouts 75pkt.
5 terradons
4 kroxigors
3 kroxigors
stegadon
1648pkt. 3 dispel dice + 2 scrolle
Lublin
Moderator: Ziemko
Steg jest nie do ruszenia w tej rozpisce... Należę do osób beznadziejnie zakochanych w tym monsterku i żadne argumenty przeciw nie przemawiają do mnie...
terek też najchętniej wystawiłbym 4... ale nie mam wtedy co z pkt. zmienić... skinki mam pomalowane w oddziały po 10... a więcej scoutów bezsensownie jest brać...
cold one knightów zazwyczaj wystawiam, ale tym razem nie pasują mi do koncepcji... a gościa potrafię ochronić bez nich...
terek też najchętniej wystawiłbym 4... ale nie mam wtedy co z pkt. zmienić... skinki mam pomalowane w oddziały po 10... a więcej scoutów bezsensownie jest brać...
cold one knightów zazwyczaj wystawiam, ale tym razem nie pasują mi do koncepcji... a gościa potrafię ochronić bez nich...
oddział skinków pod warunkiem, że wyrzucę stega i wstawię salki oraz pozbędę się jednego terka... umiem czytać ze zrozumieniem;-) ja teraz pisałem o sytuacji gdy wystawiam 4 terki:-P mam dziurę 35pkt. i nie mam jak tego załatać:-P