PlayMini Of The Month 9 - luty
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mnie tylko zastanawia czy pisałeś to jeszcze przed, czy już po pójściu spać?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
zabrałem sie za kroxigory w ramach konkursu... i tam trochę dłubie w nich żeby pojawiły sie jakieś zwłoki, krew trochę mięska...tak żeby w klimacie Walentynek... ale patrze na prace ludzi i nie widzę tam czegoś co napawa mnie strachem....czy aby ja dobrze zrozumiałam temat
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no to moj gryf jako wip pojawi sie jutro na stronce pewnie ;] zalezy czy uda mi sie dobre foty zrobic... a krew sie leje... ;D
@Tedzio - nie czepiaj sie.. grunt ze pankowi sie chce cos robic... ja musze przyznac ze mnie konkurs ze zmobilizowal... no i turniej za 2 tyg ;D
@Tedzio - nie czepiaj sie.. grunt ze pankowi sie chce cos robic... ja musze przyznac ze mnie konkurs ze zmobilizowal... no i turniej za 2 tyg ;D
zalezy kto nimi dowodzi. mysle ze armia na samych snotach bym Cie ogral, wiec nie marudz (:tedzio pisze:no ewidentnie snotlingi pasują jak ulał prawda?? Zadna armia nie ma z nimi szans prawda, tylko ze takie 2 bazy to ja ściągam w 1 turze kusznikami
a snoty to wlasnie taki efekt psychologiczny. kazdy doswiadczony general widzac je ma mokro w gaciach, a we lbie slyszy glosy 'on wystawia snoty! on ma plan! nie mam z nim szans, moze jak mu dam flaszke Sobieskiego mi da chociaz jednego duzego punkta ugrac?'. idealnie wpasowywuja sie w klimat konkursu i tyle.
-
- Kretozord
spawn
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: