PMotM 9 - Bretoński Gryf
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM 9 - Bretoński Gryf
Z góry przepraszam za słabą jakość fotek.. ale niestety baterie padly w aparacie no i bylem zmuszony do robienia ich telefonem 2.0 mp... wiec sa srednie.. lepsze pewnie beda wieczorem
bagienko na postawce gotowe... jeszcze skałka do zrobienia no i dokonczyc koziołka... i skóre gryfa...
mam nadzieje, ze cos zobaczycie i bede mogl liczyc na słowa krytyki ;D
bagienko na postawce gotowe... jeszcze skałka do zrobienia no i dokonczyc koziołka... i skóre gryfa...
mam nadzieje, ze cos zobaczycie i bede mogl liczyc na słowa krytyki ;D
Ostatnio zmieniony 1 mar 2008, o 09:51 przez Gobo, łącznie zmieniany 3 razy.
za jakosc zdjec powinni Cie zabic
E tam...F.
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=606 - jak sie zastosujesz to napisze cos wiecej
E tam...F.
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=606 - jak sie zastosujesz to napisze cos wiecej
Czepiasz sie i tyle !
Podoba mi sie podstawka, mimo tego ze hipcio ma juz w standardzie dosc duzo to znalazles miejsce na cos wicej.
I skore mu malujesz jak skore a jak futerko to tez na plus (uwazaj wiele osob twierdzi ze to zlo )
Poczekam na wiecej, ciekawe jak podejdziesz do skrzydel.
Podoba mi sie podstawka, mimo tego ze hipcio ma juz w standardzie dosc duzo to znalazles miejsce na cos wicej.
I skore mu malujesz jak skore a jak futerko to tez na plus (uwazaj wiele osob twierdzi ze to zlo )
Poczekam na wiecej, ciekawe jak podejdziesz do skrzydel.
ooo... nawet nie myslalem, ze bedzie tak dobrze skore chcilame pomalowac w schemacie GW...moze troszke bardziej ciemna... co do skrzydel.. to bede musial zrobi z kims konsultacje...chyba juz nawet wiem kim... bo na nie nie mam zadnej... poprostu zadnej koncepcji
@ Tru... to sa fotki z telefonu.. na szybko... jak mi sie aku do aparatu naładuja to zrobie na blacie z makietką jakaś na tle białej sciany i odrazu jakos bedzie tez lepsza...
@ Tru... to sa fotki z telefonu.. na szybko... jak mi sie aku do aparatu naładuja to zrobie na blacie z makietką jakaś na tle białej sciany i odrazu jakos bedzie tez lepsza...
póki co całkiem całkiem ciekawa podstaweczka, zobaczymy co z tego wyjdzie.
nie widziales ich sloniu duzo a z reszta cale kutno wie...a szczegolnie wilku...jaki ja pracowity w tej materii jestem ;D ale teraz 2 tyg wolnego... to sie moglem za cos zabrac... do turnieju planuje jeszcze zrobic kilku realmow i ze 3-5 gralli.. zobaczymy co z tego wyjdzie
spoko, to narazie WiP-y... siedzialem nad tym ptaszyskiem caly dzien dzis prawie...z duzymi rpzerwami..no i zaczalem robic foty kolo 15.30... juz slonce zachodzilo.. na poniedzialek przewiduje skonczenie wiec beda tez ladnie oswietolne i wykadrowane fotki
dobra gryf zrobiony... do wieczora skoncze ogon i pewnie skalke..domaluje gora w bagnie i skoncze kłasc lakier
jutro tylko jezdziec i praca gotowa
potem tylko skonczyc green knighta i brac sie za gralowcow ;D ...moze do czerwca armia na 2,5k bedzie gotowa? ;D
jutro tylko jezdziec i praca gotowa
potem tylko skonczyc green knighta i brac sie za gralowcow ;D ...moze do czerwca armia na 2,5k bedzie gotowa? ;D