PMotM 9 - Bretoński Gryf

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

PMotM 9 - Bretoński Gryf

Post autor: Gobo »

Z góry przepraszam za słabą jakość fotek.. ale niestety baterie padly w aparacie no i bylem zmuszony do robienia ich telefonem 2.0 mp... wiec sa srednie.. lepsze pewnie beda wieczorem ;)

bagienko na postawce gotowe... jeszcze skałka do zrobienia ;) no i dokonczyc koziołka... i skóre gryfa...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

mam nadzieje, ze cos zobaczycie i bede mogl liczyc na słowa krytyki ;D
Ostatnio zmieniony 1 mar 2008, o 09:51 przez Gobo, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

za jakosc zdjec powinni Cie zabic
E tam...F.
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=606 - jak sie zastosujesz to napisze cos wiecej ;)

Awatar użytkownika
Kallessin
Mudżahedin

Post autor: Kallessin »

Czepiasz sie i tyle !

Podoba mi sie podstawka, mimo tego ze hipcio ma juz w standardzie dosc duzo to znalazles miejsce na cos wicej.
I skore mu malujesz jak skore a jak futerko to tez na plus (uwazaj wiele osob twierdzi ze to zlo ;))
Poczekam na wiecej, ciekawe jak podejdziesz do skrzydel.

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

ooo... nawet nie myslalem, ze bedzie tak dobrze ;) skore chcilame pomalowac w schemacie GW...moze troszke bardziej ciemna... co do skrzydel.. to bede musial zrobi z kims konsultacje...chyba juz nawet wiem kim... bo na nie nie mam zadnej... poprostu zadnej koncepcji ;)

@ Tru... to sa fotki z telefonu.. na szybko... jak mi sie aku do aparatu naładuja to zrobie na blacie z makietką jakaś na tle białej sciany ;) i odrazu jakos bedzie tez lepsza...

Antar
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Antar »

póki co całkiem całkiem ;) ciekawa podstaweczka, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Awatar użytkownika
slonkutno
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: slonkutno »

No Gobo, to chyba bedzie najladnieszy model ze wszystkich twoich figs jakie widzialem
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]

Obrazek

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

nie widziales ich sloniu duzo :P a z reszta cale kutno wie...a szczegolnie wilku...jaki ja pracowity w tej materii jestem ;D ale teraz 2 tyg wolnego... to sie moglem za cos zabrac... do turnieju planuje jeszcze zrobic kilku realmow i ze 3-5 gralli.. zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Awatar użytkownika
Bulek
Wałkarz

Post autor: Bulek »

Podstaka spox i gryf tez fajnie czekam na gotowa prace i lepsze foty

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

fotki beda jutro jak slonko wyjdzie ;) no i moze troche go przez nocke domaluje... cos mnie wena bierze tak od 23... ;D

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

no praktycznie wrona zrobiona... jeszcze tylko dziob, łapy i skałka... potem skrzydla i jezdzic ;) jutro pewnie wrzuce nowe foty... ale powoli mam dosyc tego modelu..

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

kolejne WiP-y ...w lepsze sceneri...specjalnie dla Tru... slabe tlyko swiatlo mialem...

szczerze wam powiem mam dosc tego modelu..a tu jeszcze sporo pracy.. a chcialem od poniedzialku brac sie za cos innego ;/

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Bulek
Wałkarz

Post autor: Bulek »

No fajnie fajnie.Chciał bym malowac tak swoje modele do brety i miec taki zapał do malowania ich jak ty Gobo.

Pozdrawiam:Bulek

Awatar użytkownika
Kallessin
Mudżahedin

Post autor: Kallessin »

Na tych fotach nic nie widac. Zrob cos z tym prosze i Truepank mial racje zwroc uwage na kadrowanie fot.

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

spoko, to narazie WiP-y... siedzialem nad tym ptaszyskiem caly dzien dzis prawie...z duzymi rpzerwami..no i zaczalem robic foty kolo 15.30... juz slonce zachodzilo.. na poniedzialek przewiduje skonczenie wiec beda tez ladnie oswietolne i wykadrowane fotki ;)

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Ten kamień białym skalnym pociągnąć i jest pięknie 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted:
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

kamien nie zrobiony... moze w nocy sie do niego dobiore - "milion odcieni szarości"

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

dobra gryf zrobiony... do wieczora skoncze ogon i pewnie skalke..domaluje gora w bagnie i skoncze kłasc lakier
jutro tylko jezdziec i praca gotowa :)

potem tylko skonczyc green knighta i brac sie za gralowcow ;D ...moze do czerwca armia na 2,5k bedzie gotowa? ;D

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

w koncu skonczylem...została mi tylko skałka!! jutro beda foty wykonczonego... ufff w koncu, bo mam go dosc ;D

jeden z niewielu modeli, z ktorych malowania jestem zadowolony ;) a wy powiecie mi co o nim sadzicie jutro ;]

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

znalazlem moment na zrobienie jeszcze paru wipów ;) juz praktycznie skonczony ;) macie i komentujcie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
skink
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: skink »

Ogólenie bardzo fajny. Tylko to ubranko gryfa strasznie się świeci...

ODPOWIEDZ