PMotM9 - Krwiozercze Snotlingi [skonczone]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bo to sa, malutkie, urwa, snoty !Siasek pisze:Ty! brudasie! pokaz fotki ;]
strasznei to malutkie sie wydaje ale pomysł fajny
pozdrawiam
Jak skoncze to nie omieszkam cyknac zdjecia. Mysle ze przyszly weekend to taki wmiare realny termin
Pzdr
teoretycznie skonczylem. ale szczerze mowiac efekt koncowy jakos jaj nie urywa, chociaz na stol starczy
rano walne lakier, w niedziele trawke dokleje.. takze fotki dosc szybko powinny byc.
rano walne lakier, w niedziele trawke dokleje.. takze fotki dosc szybko powinny byc.
Ok, udalo mi sie wrocic z koncertu, wmiare wytrzezwiec - wiec wrzucam zdjecia zgodnie z zapowiedzia.
Mam nadzieje, ze cos uda sie Wam z fotek wywnioskowac - z oswietleniem troche sie czasu bawilem, moze nie wyszlo idealnie ale juz chyba costam widac
PS. Snota lezacego pod smokiem pragne zadedykowac wszystkim milym policjantom, lubujacym sie w psuciu zlotej Polskiej mlodziezy zabawy (:
Mam nadzieje, ze cos uda sie Wam z fotek wywnioskowac - z oswietleniem troche sie czasu bawilem, moze nie wyszlo idealnie ale juz chyba costam widac
PS. Snota lezacego pod smokiem pragne zadedykowac wszystkim milym policjantom, lubujacym sie w psuciu zlotej Polskiej mlodziezy zabawy (:
w pierwszym poscie juz sa wklejone slepaku ;p
na 1 stronie, w 1 poscie. jak Ci sie nie pojawiaja to sprobuj odswiezyc strone
Pzdr
Pzdr