Choseni slaanesha
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Choseni slaanesha
Po bardzo dlugim czasie naszło mnie na zabawę z GSem
Na pierwszy ogień poszli moim przyszli choseni slaanesha
Zajmuje się narazie konikami
Bazą są koniki od Silver Helmsów (bardziej "delikatne")
Narazie podorabiałem im rogi or warkoczyki z GS, moze ktoś ma jeszcze jakieś fajne pomysły, by byli bardziej oryginalni?
Moze niedlugo wrzuce jakieś foty
PZDR
Na pierwszy ogień poszli moim przyszli choseni slaanesha
Zajmuje się narazie konikami
Bazą są koniki od Silver Helmsów (bardziej "delikatne")
Narazie podorabiałem im rogi or warkoczyki z GS, moze ktoś ma jeszcze jakieś fajne pomysły, by byli bardziej oryginalni?
Moze niedlugo wrzuce jakieś foty
PZDR
bardzo fajne przerobiles te efickie rumaki
Ostatnio zmieniony 12 lut 2008, o 20:37 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.
Części użyte do lepienia to nic innego jak marudy i wojownicy (plastikowi i metalowi), bardingi z plastikardu i oczywiście GS.
miały choć troche przypominać te oldschulowe modele chaośników.
Brakuje jeszcze troche kolczugi na konikach aby wyglądali masywniej ale jeszcze nie znalazłem patentu na to co sobie wymyśliłem.
Zrobiłem ich z pół roku temu i cały czas czekają na pomalowanie

miały choć troche przypominać te oldschulowe modele chaośników.
Brakuje jeszcze troche kolczugi na konikach aby wyglądali masywniej ale jeszcze nie znalazłem patentu na to co sobie wymyśliłem.
Zrobiłem ich z pół roku temu i cały czas czekają na pomalowanie

Chce zakryć troche nogi szkap tak do połowy, aby kolczuga zaczynała sie przy końcu płyt, była pofalowana ale nie wiem jak to zrobić,
a przedewszystkim żeby to badziewnie nie wyglądało.
Alternatywą jest zrobić osłony na nogi ale ja chce kolczuge taką jak na focie

@ sorki trikk za zaśmiecanie twojego tematu
Pzdr
RAF
a przedewszystkim żeby to badziewnie nie wyglądało.
Alternatywą jest zrobić osłony na nogi ale ja chce kolczuge taką jak na focie

@ sorki trikk za zaśmiecanie twojego tematu
Pzdr
RAF
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
bardingi z plastikardu
co to jest plastikard i gdzie to mozna kupic??
co to jest plastikard i gdzie to mozna kupic??
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
RAFIX moze ten poradnik ci pomoże http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=3316
Co prawda nie jestem mistrzem w lepieniu ze stafa ale z własnego doświadczenia wiem że wygodniej i lepiej lepi sie na parę razy , nie próbuj zrobić kolczugi od razu na cały jeden bok, podziel ją na jakieś 3 mozę 4 części. Najlepiej jak byś wykonał właśnie parę takich szmatek jak w tutorialu a potem je ze sobą połączył. Jak juz wszystko wyschnie to nałóż na całość cieniutką warstwe stafu i podziurkuj (tak jak to zrobiłeś przy hełmach)
życzę powodzenia
Co prawda nie jestem mistrzem w lepieniu ze stafa ale z własnego doświadczenia wiem że wygodniej i lepiej lepi sie na parę razy , nie próbuj zrobić kolczugi od razu na cały jeden bok, podziel ją na jakieś 3 mozę 4 części. Najlepiej jak byś wykonał właśnie parę takich szmatek jak w tutorialu a potem je ze sobą połączył. Jak juz wszystko wyschnie to nałóż na całość cieniutką warstwe stafu i podziurkuj (tak jak to zrobiłeś przy hełmach)
życzę powodzenia