Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
smoczysko najlepsze
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Co tyNijlor pisze:Ale co to tak na dobrą sprawę przedstawia, statua, zamarznięty elf ??
Model przedstawia dark elfa w zimowej scenerii. Ten śnieg na podstawce i płaszczu nie świadczy wcale o tym że jest on lodowym posągiem prawda?
Co do figurki po prostu wykonana przez mistrza. Prawdziwy dark elf
może i technicznie jest dobry, ale wyglada jak posąg.... wszędzie prawie ten sam kolor.. brak życia... jakoś tak nieteges mi
Bardzo ładnie pomalowana figurka ale moim zdaniem twarz ma zbyt podobny kolor do zbroi, co sprawia wrażenie, że model jest nieżywy
Te wszystkie uszkodzenia... i krew, jaka świetna krew !
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Cudeńki według mnie idelanei na DE pasuje, malujmy tak wszyscy i potem narzekajmy
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Prace wgniataja , genialne metaliki , ludzaco podobne do stylu JRN...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
az nie wiem co napisac ... super malowanie i na dodatek sam rzezbi figurki w gs ... genialnie
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Jak można jpg wrzucić na rapidshare?
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?