Płock, Tumskie Wzgórze 4
raport z frontu:
dzis: bitwa z koralem.. wygralem 16-4 z rozbiciem... jestem zadowolony, choc tak naprawde korala zgubily jego rzuty... meno of the match - 3 pegazy... stali sie chyba juz paladynami ;D sami zagarneli 1000ptk i odbili 2 sztandary... gralowcy polegili... ale tak to jest jak sie dostaje od hellki 30 hitow.. a potem bk rzucaja sava na 5+ - 5,6,6... no nic.. i tak jestem zadowolony...
sroda: nasza dzielna druzyna idzie budowac tawerne... na 6 blatach pojawi sie super wykładzinka zielona, mieciutka... napewno sie spodoba przy okazji rozstawimy juz wszystko i bedzie czekac na sobote
sobota: pojawimy sie ok. 7.30 na pwsz-ach, z nami pojawia sie ciastka, i napoje (kawa, herbata, sok) ... a zapisy zaczne rpzyjmowac o 8.00 zeby poszlo szybciej i od 9.00 planujemy zaczac turniej... mozliwa obsuwa do 9.30... ale prosze sie nie spoźniac no i dzwoncie jak macie sie spuznic..
to na tyle... zycze milego testowania armii i do zobaczenia na turnieju... na wszystkie dodatkowe pytania z checia odpowiem
dzis: bitwa z koralem.. wygralem 16-4 z rozbiciem... jestem zadowolony, choc tak naprawde korala zgubily jego rzuty... meno of the match - 3 pegazy... stali sie chyba juz paladynami ;D sami zagarneli 1000ptk i odbili 2 sztandary... gralowcy polegili... ale tak to jest jak sie dostaje od hellki 30 hitow.. a potem bk rzucaja sava na 5+ - 5,6,6... no nic.. i tak jestem zadowolony...
sroda: nasza dzielna druzyna idzie budowac tawerne... na 6 blatach pojawi sie super wykładzinka zielona, mieciutka... napewno sie spodoba przy okazji rozstawimy juz wszystko i bedzie czekac na sobote
sobota: pojawimy sie ok. 7.30 na pwsz-ach, z nami pojawia sie ciastka, i napoje (kawa, herbata, sok) ... a zapisy zaczne rpzyjmowac o 8.00 zeby poszlo szybciej i od 9.00 planujemy zaczac turniej... mozliwa obsuwa do 9.30... ale prosze sie nie spoźniac no i dzwoncie jak macie sie spuznic..
to na tyle... zycze milego testowania armii i do zobaczenia na turnieju... na wszystkie dodatkowe pytania z checia odpowiem
no niestety rzuty mam standardowe dla siebie i nawet najlepsza armia nic bym nie ugral. najlepszy przyklad moich rzutow: 3 rzuty na hit 3+ -> wynik 1,1,2. jako ze to byla gra testowa gobo mowi "rzuc jeszcze raz" -> wynik ponownego rzutu 1,1,2. i tak w kolko...
zniechecajace
zniechecajace
Jakies decyzje co do 1 scenariusza i lasu WE bo nie wiem czy jechac WE czy O&G
niljorze, jak rpzyjedziecie to zapisanie was bedize trwalo 5 minut nie ma najmniejszego problemu macie do mnei telefon wiec jak bedziecie dojezdzac do plocka to do meni zadzwoncie
wiesz...bedize duzo ludzi do zapisania, wiec musimy wczesniej zaczac....na wypadek buntu sedziowki... na strajku mi sie zawiesila bez save ;/
ale mam juz nowsza wersje wiec na TW3 bylo wszystko ok
pozdro
wiesz...bedize duzo ludzi do zapisania, wiec musimy wczesniej zaczac....na wypadek buntu sedziowki... na strajku mi sie zawiesila bez save ;/
ale mam juz nowsza wersje wiec na TW3 bylo wszystko ok
pozdro
Gobo.Wyślij paczkę do mnie(kilka ciastek i jedną z dziewczyn robiących herbatkę).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
a tak sobie jeszcze przypomniałem
skład sędziowski:
s. główny - Gobo (płock)
2-gi s. głósny - koral (płock)
s. linniowy 1 - Jardzio (łódź)
s. linniowy 2 - Słoń (kutno)
s. linniowy 3 - Gajowy (bydgoszcz)
cała piątka uzbrojona w czerwone koszulki <Jardzio w dresiki> i stalowe nerwy
skład sędziowski:
s. główny - Gobo (płock)
2-gi s. głósny - koral (płock)
s. linniowy 1 - Jardzio (łódź)
s. linniowy 2 - Słoń (kutno)
s. linniowy 3 - Gajowy (bydgoszcz)
cała piątka uzbrojona w czerwone koszulki <Jardzio w dresiki> i stalowe nerwy
my z andrew tez bedziemy, koszulke sedziowksa mam wiec moge wziac.