Diablo 2 LOD CBN
Moderator: Zaklinacz Kostek
Diablo 2 LOD CBN
Pogrywa ktos jeszcze w Diablo 2 na battle necie ? Ja powrocilem po dluuuuuuuugiej przerwie , milo jest pograc w cos kultowego po takim dlugim niegraniu...
Zarwałem całe wakacje przy tej grze, kończyłem grac jak zaczynało switać
.
Ale wtedy był akurat reset na Europie i sie fajnie grało, teraz wszyscy biegają z Enigmą![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale wtedy był akurat reset na Europie i sie fajnie grało, teraz wszyscy biegają z Enigmą
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Niezly hardcore Mlody
No po resecie to calkiem inna baja... Jakby ktos mial ochote pograc to niech da znac , jak wroce 23 lutego do Polski to z checia w jakies wfbowej druzynce bym pogral ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
23 wracam i mam ochote caly dzien pograc , wiec Wilczek gotuj sie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ja Ci dam
Z umiarem Wilczek , z umiarem bedziemy ciskac , bo sam wiem jak D2 wciaga
To kto chetny do wspolnej gry ? Green ? Pacy ?
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Oczekujcie mojego powrotu rankiem dnia 23eciego , miesiaca zwanego lutym
Jak tylko wroce to bede ciskal troche w D2 , bo stesknilem sie za nim dosc mocno ( 1,5 miecha nie moge sobie pograc , bo tu gdzie siedze net jest do bani)
Ja ostatnio też trochę pogrywam.
A licky boom boom down!!!
Lato tego roku, 1 luty kupiłem D2, gogo b.net CBN, przez pierwszy miesiac poznawałem gierke, w sierpniu grałem jakies 15 godzin dziennie (cala noc + kawal dnia), 90 lvl w jeden dzień robiłem (Trist Runy, Tombruny, Cowruny, Ballruny), Profesjonalna Fire soso na PVP(33k dmg Meteor, i 29k dmg fireball + 160FCR) 96lvl i 550baalrunow zrobionych na nnc-baal
, 1 września sprzedałem konto za 90 zł na allegro(itemy na koncie ~~ 80istow) i odinstalowałęm D2. Teraz myśle że i tak nie miałbym czasu na tą gre, ale mam znajomości i spokojnie jakies dobre konto bym dostał za darmo... Ahhh d2.. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Widze Niedbal maniak z Ciebie jak z Mlodego byl
:D:D OOO Bartek tez pogrywasz , no to ladna ekipke skleimy jak tylko wroce do Bydzi ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wiadomo kiedy bedzie reset ?