PMotM 9 ---> Slayer Lord
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM 9 ---> Slayer Lord
Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony z tej pracy
Proszę o komenty, rady itp. itd.
Proszę o komenty, rady itp. itd.
Ostatnio zmieniony 2 mar 2008, o 18:27 przez Kajthek, łącznie zmieniany 1 raz.
surfujący dwarf:P podstawka nie wygląda za dobrze, ten kamień wiszący bez dwarfa by się nie utrzymał nawet.. fantasy swoją drogą a realizm i logika swoją:) no i ta dodatkowa warstwa korka czy czegoś na podstawce zupełnie zbędna i wygląda paskudnie moim zdaniem:/
lepiej by Ci sie malowało chyba po białym podkładzie przy tym modelu ale co kto lubi:)
włosy mogłyby być staranniej pomalowane- cieńszymi kreskami. no i od tyłu warkocze sa sabiej wycieniowane niż od przodu- mniejsyz kontrast mają. no i pozalewaeś trochę miejsca załamań na warkoczach, gdzie łączą się 2 kierunki włosów. popraw czymś ciemniejszym czy washem jakims delikatnie:) ciekaw jestem jak będzie wyglądać po skończeniu, zapowiada się ciekawie. nmm czy metalik będzie?
lepiej by Ci sie malowało chyba po białym podkładzie przy tym modelu ale co kto lubi:)
włosy mogłyby być staranniej pomalowane- cieńszymi kreskami. no i od tyłu warkocze sa sabiej wycieniowane niż od przodu- mniejsyz kontrast mają. no i pozalewaeś trochę miejsca załamań na warkoczach, gdzie łączą się 2 kierunki włosów. popraw czymś ciemniejszym czy washem jakims delikatnie:) ciekaw jestem jak będzie wyglądać po skończeniu, zapowiada się ciekawie. nmm czy metalik będzie?
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Dzięki za rady ;]
@up
Metalik
@up
Metalik
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
On dopiero na nią wszedł xD
Ale ona po prostu nie ma prawa tak wisieć
Włosy całkiem fajne, ale w wielu miejscach zalane farbą. No i rozjaśnienia wyglądają jak rozłożone losowo. Ale na stół w sam raz.
Włosy całkiem fajne, ale w wielu miejscach zalane farbą. No i rozjaśnienia wyglądają jak rozłożone losowo. Ale na stół w sam raz.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Skończony. Jestem z niego bardzo zadowolony, co prawda nie mogę się równać z Rakso, ale jeszcze wszystko przede mną
Papa Smerf!
[ale ździebko wku***ony ]
bardzo fajna praca, ale na moje troche za duża powierzchnia tego niebieskiego - w dodatku bez żadnych urozmaiceń...
[ale ździebko wku***ony ]
bardzo fajna praca, ale na moje troche za duża powierzchnia tego niebieskiego - w dodatku bez żadnych urozmaiceń...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Z tym niebieskim to tak, że miały być tatuaże, ale nie wyszły więc musiałem jakoś zaradzić xD
Na zdjęciu tego nie widać, ale to miał być rumieniec
przykro mi to tt jest
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Nie musi ci być przykromax pisze:przykro mi to tt jest
Jest ok, ale dość niechlujne malowanie bardzo psuje efekt. Chodzi mi przede wszystkim o rudy i złoto - na klejnotach jest trochę złotego, miejscami na metaliku - rudego... Do tego metaliki praktycznie nie cieniowane.
Nie bardzo rozumiem też te czarne smugi nad brwiami, wokół lewej dłoni i topora, konturowanie...? Jeżeli tak, to niestety brzydkie :/
Podsumowując - do poprawki
Pozdrawiam
Nie bardzo rozumiem też te czarne smugi nad brwiami, wokół lewej dłoni i topora, konturowanie...? Jeżeli tak, to niestety brzydkie :/
Podsumowując - do poprawki
Pozdrawiam