Wyrd Chronicles - "firmowy" zin Wyrd Miniatures

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Wyrd Chronicles - "firmowy" zin Wyrd Miniatures

Post autor: Tomash »

Jak w temacie. Mały i coraz bardziej znany producent bardzo klimatycznych i ładnych figurek, Wyrd Miniatures, dorobił się własnego zina:
http://wyrd-games.net/Ezine/Wyrd%20Chronicles%20v1.pdf
Wewnątrz fajne wprowadzenie do Wyrda jako firmy, dark-fantasy-westernowego świata z którego pochodzi większość figurek (Perdita na artworku jest śliczna), poradnik malarsko-modelarski "jak zrobić lodowego golema z zimową podstawką" i ładny step-by-step z rzeźbienia jednej z nowszych figurek.
Naprawdę warty zassania i poczytania zin.
W zapowiedziach fajne metalowe "inserty" do robienia podstawek - co o nich myślicie, warte sprowadzenia?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

inserty do podstawek ciekawe:) kwestia ceny tylko czy ktoś kupi.. takie rzeczy lubią być drogie niestety:/

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Sugerowane ceny detaliczne w dolarach według formularza dla kontrahentów:

Wyrd Base Inserts - Graveyard - 30mm $10.00
Wyrd Base Inserts - Graveyard - 40mm $8.00
Wyrd Base Inserts - Graveyard - 50mm $6.50
Wyrd Base Inserts - Graveyard - Accessories $6.50
Wyrd Base Inserts - Sewer - 30mm $10.00
Wyrd Base Inserts - Sewer - 40mm $8.00
Wyrd Base Inserts - Sewer - 50mm $6.50
Wyrd Base Inserts - Sewer - Accessories $6.50

Jeśli uda nam się wszystko inteligentnie sprowadzić, to można oczekiwać przelicznika rzędu 3-3,5 PLN za dolara. No i większość, jak widać, do słynnych podstawek "z rantem".
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

ODPOWIEDZ