PMoTM 9 - Nekromanta
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMoTM 9 - Nekromanta
Poszło szybciej niż się spodziewałem:)
Kolejny członek bandy, tym razem siejący strach (choć nie w rulebooku) i popłoch nekromanta. Nie wiem, czy do końca pasuje do tej edycji, ale skoro snotlingi niby pasują... Wy zdecydujecie:)
pzd
Kolejny członek bandy, tym razem siejący strach (choć nie w rulebooku) i popłoch nekromanta. Nie wiem, czy do końca pasuje do tej edycji, ale skoro snotlingi niby pasują... Wy zdecydujecie:)
pzd
wow, świetny model robi klimat, jeżeli dodać do tego dobre malowanie... lubię figórki w takiej tonacji, latarnia wyszła ciekawie, szata mogłaby być nieco mocniej wycieniowana, jaszczur na maczetkę też mógłby być bardziej dopracowany. Generalnie na duży plus jak dla mnie
Tak jak mi sie nie podobal ten zabojca to tak mi sie cholernie podoba ten nekromanta... Fajna szata i metaliki , choc i tak najlepsza ma twarz
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
szpadelek miazdzy
narazie chyba najlepsza praca.
Pzdr
narazie chyba najlepsza praca.
Pzdr
szpadelek jest super:) W ogóle świetna praca. Podoba mi się skóra i płaszczyk, jednak czuję mały niedosyt jak patrzę na podstawkę... brakuje tam czegoś, może jakiś czmychający szczur?
Ale czad, Marko!
Model jest super, malowanie też mi się bardzo podoba. Za ten łeb to dostaniesz w... uszy oklaskami Rewelacyjny jest! Ta mini-kosa też mi się podoba, płaszcz (szczególnie czerwień na nim), ogólna kolorystyka i wykonanie (brud, przełamania kolorów). Na płaszczu gdzieniegdzie może jeszcze miejscowe rozjaśnienia/wytarcia/płowienie materiału, ale i tak jest elegancki, jakkolwiek w tym przypadku by to nie zabrzmiało
Szpadel OK, detale OK (np. klucze, torebki). Złoto na kosie/pseudo-bosaku do wyciągnięcia, choć troszkę Ręka trzymająca kosę z tyłu jest troszkę niestaranna, ale to małe rzeczy w porównaniu z całością modelu.
No i podstawka dobrze pasuje.
Bardzo mi się podoba takie malowanie Dobra robota!
Pozdrawiam
Sławol
Model jest super, malowanie też mi się bardzo podoba. Za ten łeb to dostaniesz w... uszy oklaskami Rewelacyjny jest! Ta mini-kosa też mi się podoba, płaszcz (szczególnie czerwień na nim), ogólna kolorystyka i wykonanie (brud, przełamania kolorów). Na płaszczu gdzieniegdzie może jeszcze miejscowe rozjaśnienia/wytarcia/płowienie materiału, ale i tak jest elegancki, jakkolwiek w tym przypadku by to nie zabrzmiało
Szpadel OK, detale OK (np. klucze, torebki). Złoto na kosie/pseudo-bosaku do wyciągnięcia, choć troszkę Ręka trzymająca kosę z tyłu jest troszkę niestaranna, ale to małe rzeczy w porównaniu z całością modelu.
No i podstawka dobrze pasuje.
Bardzo mi się podoba takie malowanie Dobra robota!
Pozdrawiam
Sławol
Kurcze bardzo mi sie podoba twarz rzadzi i ogolnie strasznie fajna mroczno-klimatyczna figura
Miażdżysz
Mój faworyt;) brakuje tylko koscianych kompanów w tle Świetne metaliki, zwłaszcza szpadel. Podoba mi sie odcień skóry taki blady i siny. Naprawde świetna praca
Mój faworyt;) brakuje tylko koscianych kompanów w tle Świetne metaliki, zwłaszcza szpadel. Podoba mi sie odcień skóry taki blady i siny. Naprawde świetna praca
mi także się bardzo podoba
...teraz widzę, że muszę się mocno postarać bo poprzeczka zawieszona wysoko
rozumiem, że cały model jest ulepiony?.. czy bazowałeś na jakiejś figurce?
http://www.jotte.istore.pl/sklep,1121,, ... 475,0.htmlMapet pisze:mi także się bardzo podoba
No to ja się bardzo cieszę, że się podoba:) ostatnio zauważyłem, że fajne efekty się uzyskuje, jak się zmiesza farby ze sobą... Niby proste, ale z wrodzonego lenistwa trochę czasu minęło, zanim to sobie uświadomiłem.
Dzięki jeszcze raz (moje ego jest bardzo mile połechtane).
pzd
6,5h - po kilku malowaniach na zamówienie znacząco skrócił mi się czas pracy, hehe....i zadziwiająco szybko skonczyłes ;]
Dzięki jeszcze raz (moje ego jest bardzo mile połechtane).
pzd
- Flint Fireforge
- Wałkarz
Łopata mu potrzebna do wykopania tego co wskrzesi, bo to, że trupki wychodzą same spod kilku metrów ziemi to bajka na dobranoc dla małych dziecikarl1299 pisze:Kozacki tylko po ch^& mu łopata
Model cudny, aż bije od niego aura śmierci i rozkładu